avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... A doua condamnare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

A doua condamnare

am primit o condamnare cu suspendare de 3 luni in martie 2011 pentru conducere sub influenta alcoolului,iar in aprilie 2014 am comis un accident fara victime tot sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.Intrebarea mea este daca ar fi posibil sa primesc o amenda penala sau tot o condamnare cu suspendare, tinand cont ca a trecut si perioada de incercare.
Trebuie vazut exact de avocatul dvs.
In functie de termen se poate sau nu se poate de principiu dar nu cred ca va fi amenda penala in niciun caz.
Trebuia sa va ganditi sa scapati bine prima data deoarece acum este extrem de complicat.
Este posibil condamnare cu suspendare sub supraveghere, amenda penala nu cred, inteleg ca a intervenit reabilitarea de drept ptr. condamnarea anterioara.
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât poate dura un proces penal pentru accident și alcool la volan? Deac Andrei Deac Andrei Bună seara ! Am și eu o problemă. Acum 5 zile pe data de 22.10.2017 am făcut accident acrosând trei mașini parcate din care au rezultat doar pagube ... (vezi toată discuția)
Accident Raus Valentin Raus Valentin Bună ziua, am permis de conducere de 6 luni și eram sub influenta băuturilor alcoolice, am făcut acut accident fără victime, alcoolemia era de 0.78 în ... (vezi toată discuția)
Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice georgeclinciu georgeclinciu Buna ziua , Am si eu o intrebare . Acum cateva zile m-a oprit un echipaj , am dat testul etilotest si 0.72 Alcool pur in aerul expirat . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)