avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul expirat

Ce se intampla cu o firma care si-a incetat activitatea si cu seduil expirat anul trecut?
Mentionez ca administratorul nu a mai dat nici un semnde viata.
Cel mai recent răspuns: lucabuluca , utilizator 07:50, 2 Mai 2009
Ati vrut sa spuneti sediul schimbat sau desfiintat .Sunteti sigura ca si-a incetat activitatea ?Modalitate prin care cineva poate obtine informatii despre o anumita companie este sa le solicite direct diverselor institutii la care orice firma este obligata sa le declare. Prima destinatie ar trebui sa fie Registrul Comertului de unde poate afla posibilii actionari, administratorii, capitalul social. In baza unei cereri datele solicitate vor ajunge ladumneavoastra in cateva zile. Exista si varianta solicitarii datelor on-line, insa o cerere directa are avantajul certificarii directe a datelor de catre Registrul Comertului. In plus, exista si posibilitatea ca baza de date de pe site-ul Camerei de Comert si Industrie sa nu fie actualizata. Ministerul Finantelor - unde sunt depuse bilanturile contabile , Centrala Incidentelor de Plati - poate furniza persoanelor juridice informatii despre un potential partener de afaceri. De aici poti afla daca firma respectiva a fost implicata vreodata in incidente de plata, Informatii despre litigiile comerciale ale unei anumite firme pot fi aflate numai de la tribunalul la care a fost judecata cauza respectiva. O alta varianta, putin mai costisitoare, dar poate mai eficienta, este sa apelati la serviciile unei firme specializate in colectari de informatii comerciale.
Firma a fost infiintata pentru o durata determinata ? Cum si-a incetat activitatea ? A notificat acest fapt la ORC ?
In mod mormal, firma ar trebui sa fie dizolvata si ulterior radiata.
Firma si-a incetat activitatea anul trecut pe motiv ca nu avea profit. S-a notificat la ORC. Administratorul vrea sa scape de aceasta firma. De aceea a incheiat un contract de comodat numai pe trei luni. In prezent contractul a expirat si firma nu mai are sediu social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Date contribuabili Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Cine ma lamureste...Vreau sa aflu date financiare despre asociatul meu. Adica daca el ca persoana fizica a avut alte venituri si care au fost ... (vezi toată discuția)
Societate inactiva din 2004, "vanzare" - cedare gratuita sau desfiintare? nelamuriri - implicatii. ioanaisfetrcu ioanaisfetrcu Prezint urmatoare situatie: - Detin o societate comerciala s.r.l. cu administrator unic cu sediul social in Bucuresti, - infiintata in 2004, - activitate ... (vezi toată discuția)