avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Calculare taxe - venituri realizate din contract ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Calculare taxe - venituri realizate din contract drepturi autor

Buna ziua!
Am incheiat un contract de drepturi autor in care este mantionat faptul ca angajatorul se obliga sa imi plateasca mie, angajatului, suma de 2200 de lei- suma bruta.
Cum calculez taxele pentru a afla venitul net? Ce taxe trebuie sa plateasca angajatorul si ce taxe trebuie sa platesc eu?
Mentionez faptul ca sunt angajata si la alta companie, unde imi sunt platite contributiile la CAS si CASS.
Multumesc anticipat! O zi buna!

Alte discuții în legătură

Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Ghid complet pentru plata drepturilor de autor în 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Ce impozite plătesc și ce declarații depun persoanele fizice și companiile[/b] Noul Cod fiscal a adus o serie de modificări pentru plățile ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019 ? RicaRamurica RicaRamurica Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019? Daca venitul este sub 24960 lei nu se mai plateste contributia de 10 % la sanatate Daca arendasul imi da un ... (vezi toată discuția)