avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cainii maidanezi mi-au avariat masina!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cainii maidanezi mi-au avariat masina!

Buna ziua, am si eu o problema si nu stiu exact cum sa o abordez . Am incercat sa apelez la organele competente dar raspunsul se cam lasa asteptat.
In urma cu cateva saptamani , in jurul orei 3 ale diminetii , sotul meu a surprins patru maidanezi care ne-au ros anvelopele pe fata ale autoturismului nostru plus au adus avarii la instalatia electrica . Am facut sesizare catre Primaria Municipiului Bucuresti insa cei de acolo au redirectionat petitia catre Autoritatea Pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Le-am comunicat celor de la ASPA printr-un mail ca sunt dispusa sa colaborez, sa demonstrez cele intamplate printr-o expertiza a cauciucurilor (avand si factura de la cumpare) si a autoturismului.
Intrebarea mea este : cui ma mai pot adresa astfel incat cazul meu sa poata avea o solutionare?
Cel mai recent răspuns: xtreme27 , utilizator 10:16, 30 Aprilie 2014
Analizati oportunitatea fiormularii de actiune in instanta
Este procedura complexa,de durata,care nu garanteaza hotarare favorabila petentului
Nu aveti asigurare CASCO ?
Salut . Am avut si eu o problema de genul . Mi se urca un caine pe capota deoarece era cald si mi-a zgariat capota ... singura solutie a fost sa iau o funie am dormit 2 nopti la rand in masina pana am depistat cateaua si am spanzurato de un copac...Mentionez ca facusem plangere si degeaba ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandalizare masina, supraveghere video cetateanutilizator cetateanutilizator buna ziua, anumiti vecini probabil crescuti prin pesteri, simt nevoia sa vandalizeze masini din parcare aruncand pe geam diverse substante, mizerie sau ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu nevorbitor ContSters167247 ContSters167247 Daca aveti timp si vreti sa ne faceti partasi la bucuriile pe care le ofera compania unui prieten (cica) nevorbitor, am rugamintea sa o faceti. [b]Catelul ... (vezi toată discuția)