Buna ziua, am si eu o problema si nu stiu exact cum sa o abordez . Am incercat sa apelez la organele competente dar raspunsul se cam lasa asteptat.
In urma cu cateva saptamani , in jurul orei 3 ale diminetii , sotul meu a surprins patru maidanezi care ne-au ros anvelopele pe fata ale autoturismului nostru plus au adus avarii la instalatia electrica . Am facut sesizare catre Primaria Municipiului Bucuresti insa cei de acolo au redirectionat petitia catre Autoritatea Pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Le-am comunicat celor de la ASPA printr-un mail ca sunt dispusa sa colaborez, sa demonstrez cele intamplate printr-o expertiza a cauciucurilor (avand si factura de la cumpare) si a autoturismului.
Intrebarea mea este : cui ma mai pot adresa astfel incat cazul meu sa poata avea o solutionare?
Analizati oportunitatea fiormularii de actiune in instanta
Este procedura complexa,de durata,care nu garanteaza hotarare favorabila petentului
Nu aveti asigurare CASCO ?
Salut . Am avut si eu o problema de genul . Mi se urca un caine pe capota deoarece era cald si mi-a zgariat capota ... singura solutie a fost sa iau o funie am dormit 2 nopti la rand in masina pana am depistat cateaua si am spanzurato de un copac...Mentionez ca facusem plangere si degeaba ..