avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare conditionata

Buna ziua,

Am un frate care intra in comisia de eliberare conditionata la data de 15 iunie. Din cate am observat, temenele de la instanta sunt foarte mari (50-60 zile), fapt ce duce, practic, la pierderea zilelor de munca. Pe scurt, a muncit degeaba.
Exista vreo posibilitate sa obtinem un termen mai scurt la instanta?
Nu cred!

Dosarele se inregistreaza in calculator in ordinea in care ajung la instanta, iar termenele sunt date, printr-un soft, chiar de catre calculator la momentul inregistrarii.

Doar sa aveti noroc sa se faca un update al programului si sa nimeriti un termen mai scurt.

Se mai intampla uneori si acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolvent de master Loredana_84 Loredana_84 Poate un absolvent de master sa beneficieze de indemnizatie de somer (daca depune actele in termen de 60 zile de la absolvirea formei de invatamant), atata ... (vezi toată discuția)
Decret 507/2010 irina-violeta irina-violeta va rog din suflet imi puteti zice ce schimbari de pedepse a dat acest decret 507/2010 aplicare 275/2006 va multumesc mult.o zi buna (vezi toată discuția)