avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am divortat si nu mai am unde sa imi fac domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am divortat si nu mai am unde sa imi fac domiciliu

Buna, am fost casatorita 4 ani iar de vreo 2 saptamani am divortat si trebuie sa imi reiau numele dinainte de casatorie si domiciliul insa mama mea nu este de acord sa imi faca domiciuliul. Sunt adoptata iar tatal adoptiv e mort, mama s-a recasatorit si nu mai am alti frati. deci in concluzie fara domiciuliu nu mai am acte. Ce as putea sa fac???? Nu ma pot nici angaja si sunt disperata!!
Cel mai recent răspuns: teodora24 , utilizator 14:27, 23 Aprilie 2014
De locuit, locuiti cu mama ?
Daca va lipseste actul de spatiu, veti obtine carte de identitate provizorie.
Nu, locuiesc in chirie fara contract de inchiriere
Mutati-va undeva cu contract si va puteti face carte de identitate in baza contractului de inchiriere.
S-ar putea sa nu fie de acord proprietarul??
Si daca nu e de acord, ce alte variante as mai avea, domiciliul oricum ar fi provizoriu, nu?
Daca veti avea contract mergeti doar cu contractul.
Acum ca nu aveti contract, va faceti carte de identitate provizorie.

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)
Cum obtin c.i.? nu detin proprietate cecilia68 cecilia68 Am o mare,foarte mare problema,nu am pe nimeni,parinti,frati,etc.,locuiesc in chirie,proprietarii nu doresc sa ma ia in spatiu,de altfel nu sunt nici in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)