avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate

Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu trecut.cum ar putea sa își facă buletin fără adresa?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:44, 4 August 2014
casa e proprietatea exclusiva a tatalui dvs?... daca da, acesta nu e obligat sa o ia in spatiu... daca nu, inseamna ca sunt amandoi coproprietari si nu are nevoie de acordul tatalui ptr a si face buletin acolo
Ai mei sunt divorțați de mult timp, mama a fost nevoită sa se mute la el acum un an, deoarece nu avea unde locui..proprietarul nu este tata, mama lui nu la declarat propietar, iar aceasta a decedat...Din câte inteles se poate face un buletin provizoriu, dar cu acest buletin poți ieși din tara?
Cu cartea de identitate provizorie nu se poate isei din tara in schimb se poate iesi cu pasaportul pe care il face cu ajutorul cartii de identitate provizorii.
Isi poate face carte provizorie doar daca a avut domiciliul acolo pe CI expirata.
Daca nu, sa mearga la Evidenta de care apartine imobilul unde a avut ultimul domiciliu. Cu CI provizorie poate sa isi faca, asa cum v-a spus deja cyan, pasaport.
Spatiul din cartea de identitate al mamei cui apartine? Sunteti dvs.proprietar ? O puteti lua dvs. in spatiu pe mama doar pentru a o pune in legalitate sau o alta persoana dornica sa o ajute cat sa isi faca acte. Daca nu singura solutie este cartea provizorie.
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Tatal nu vrea sa-i faca buletinul la 18 ani sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua este vorba despre prietena mea care de 3 ani s-a mutat la mine. Problema este ca in septembrie implineste 18 ani iar eu si cu ea am vrea sa plecam in ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat mariogabi mariogabi am o mica problema va rog sa ma ajutati,am buletinul si passaportul expirat,locuesc in grecia cu familiea de mai bine de 15 ani.problema este ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)