Am facut un abonament la Vodafone pe numele meu,mai am un abonament la acceasi retea tot pe numele meu,deci amandoua o sa vina pe acceasi factura! Intrebarea ii urmatoarea ! Eu am facut un abonament pe un an la nr asta fara telefon! Ii un abonament pentru mama mea in valoare de 27 lei pe luna! Eu am intrebato pe doamna de la Vodafone ca daca vreau sa il inchid in 4 sau 7 luni mai imi percepe o taxa ceva? Eu stiu ca nu! Dar dansa mia spus ca da,eu de aia am facut pe 1 an si fara tel ca sa nu au de ce sa ma tina la ei obligat! Multumesc si astept un raspuns!
Practic aveti doua abonamente/ doua contracte, pt fiecare in parte aveti un termen, aveti de respectat fiecare contract in parte, chiar daca aveti o singura factura la aceeasi adresa.
daca ati facut contract pe un an, e dreptul dvs sa il reziliati cand doriti, dar pt ca vreti sa il reziliati inainte de termen, datorati despagubire probabil in suma de 27 de lei x nr de luni ramase.
ai doar o hartie A4 pe care se specifica detalii despre fiecare contract in parte (care sunt total diferite , din punct de vedere al numarului de client si durata a contractului cat si scadenta pentru fiecare in parte)
daca renunti , nu reziliezi contractul unui abonament , vei platii numarul de luni ramase inmultite cu valoarea abonamentului.
rezilierea este cu totul alta mancare de peste.