avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract vodafone

Buna seara.Tatal meu a facut un contract la vodafon tel mobila in mai2015.Am sunat de nenumarate ori la bucuresti la dansii pentru rezilierea contractului si ne a amanat de multe ori cu ...platiti ultima factura dupa care va inchidem abonamentul"".Asa a trecut timpul iar in luna februarie 2018 m- am dus cu tatal meu la un punct vodafone Galati unde am fost imformati .ca contractul Sa prelungit Inca pe doi ani prin voce telefonica. Abonamentul era inainte de 33 de lei iar acum a ajuns la 67 de lei cand intrbam la dansii ne spun .ca sa vorbit de pe mobil in alte retele mai mult.Specific tatal meu nu vb cu alte pers de pe tel air de sunat il sunam noi. Va rugam cum putem sa inchidem acest abonament tatal meu nu a semnat pentru prelungirea contractului.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:56, 8 Martie 2018
Notificati rezilierea contractului. Ulterior daca nu este reziliat contractul va veti adresa instantei de judecata.
Dorina Dorina a scris:

Buna seara.Tatal meu a facut un contract la vodafon tel mobila in mai2015.

in luna februarie 2018 m- am dus cu tatal meu la un punct vodafone Galati unde am fost imformati .ca contractul Sa prelungit Inca pe doi ani prin voce telefonica.

Nu i se putea prelungi contractul cu doi ani fără să primească niște beneficii concrete, de ex. un telefon nou sau alt terminal. Doar pentru avantaje la abonament (tarife reduse etc.) contractele se prelungesc cu numai un an - la dvs. nu pare că e cazul de vreun avantaj, însă nu puteți ști ce au vorbit la telefon :) Trebuie să insistați să aflați despre ce e vorba. Faceți o reclamație la firmă, descrieți ce știți și trimite-ți-o la numărul de fax 0372.021.413 sau pe e-mail persoane.fizice_ro@vodafone.com.

Dacă aflați că în mai expiră actualul contract, depuneți de pe acum (puteți tot prin e-mail) o notificare de renunțare la contract . Aveți nevoie de o dovadă care să demonstreze data la care ați depus-o, atunci va începe să curgă termenul de o lună care e prevăzut în contract.

Aveți aici un model de notificare:
[ link extern ]
Cam așa trebuie să arate, dar nu scrieți rezilierea ci retragerea din contract, și menționați dacă doriți sau nu păstrarea numărului.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:
Notificati rezilierea contractului. Ulterior daca nu este reziliat contractul va veti adresa instantei de judecata.

Foarte util răspunsul, felicitări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)
Problema vodafone Niclaudia Niclaudia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau recomandare cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am abonament cu Vodafone de prin 2004. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone yldyko yldyko Buna ziua! Am si eu o problema cu contractul de telefonie mobila cu Vodafone. In ianuarie 2008 am semnat un contract cu Vodafone, pentru abonament si un ... (vezi toată discuția)