avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract vodafone

Buna ziua! Am si eu o problema cu contractul de telefonie mobila cu Vodafone. In ianuarie 2008 am semnat un contract cu Vodafone, pentru abonament si un telefon mobil inclus in pret, pe o perioada de 2 ani. Fiind promotie pe zona Transilvania, am cumparat-o ca sa o pot face cadou soacrei, care sta in zona unde atunci nu erau promotii. Anul acesta am vrut sa transferam contractele pe numele soacrei, dar dansa nu vrea. Atunci am fost la reprezentanta din Sfantu Gheorghe, jud.Covasna, de unde sunt, si de unde s-au achizitionat serviciul si produsul inclus in contract. La reprezentanta au zis ca rezilierea contractelor se face la un numar de telefon intern, direct cu consultantii din Bucuresti. Am tot sunat, rezultatul: nu numai ca nu vor sa incheie contractul, dar am aflat cu stupoare ca contractul a fost reinnoit pentru inca 2 ani, din ianuarie anul acesta. Cum pot reinnoi un contract fara acordul titularului de contract, care sunt eu? Nu am fost sunata, nu am primit nimic scris, desi in contract, la art. 9 alin3 este specificat ca orice modificare adusa contractului se va comunica in termen de 15 zile titularului de contract. Va rog sa ma ajutati cu o Notificare pe care sa o pot depune la Vodafone, si eventual un model de reclamatie la OPC. Credeti ca merita sa-i dau in judecata pentru nerespectarea clauzelor contractuale?
Va multumesc si doresc tuturor un week-end frumos.
Cel mai recent răspuns: Liciu Melu , Consilier juridic 14:05, 20 August 2010
Cu siguranta ii puteti da in judecata, nu aveau nici un drept sa faca acest lucru. Insa nu se prea merita. Faceti o notificare in care ii anuntati ca doriti rezilierea contractului, si vedeti mai intai ce se intampla. Daca va pun sa platiti taxa de reziliere, atunci se merita sa ii actionati in judecata.
Trimite-mi contractul pe adresa de e-mail (scanat). Astazi in contracte putem intalni clauze care mai de care mai "originale". Este posibil ca in contract sa existe o clauza potrivit careia contractul se prelungeste automat pe o anumita perioada de timp daca nici una din parti nu-l denunta cu ...x....zile inainte de incetarea acestuia.
Nu te poate ajuta nimeni cu o solutie buna, concreta fara a examina contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractelor de telefonie mobila natalia_serban natalia_serban Buna Ziua! Am o intrebare, care inca nu si-a gasit un raspuns. Sa va prezint situatia. Din anul 2009, am renuntat la un abomanent pentru 4 numere din ... (vezi toată discuția)
Informare falsa contracte la distanta ContSters256555 ContSters256555 Buna ziua In 17 ianuarie 2013 am incheiat un contract la distanta cu o firma de telefonie mobila in care mi s-a spus ca daca prelungesc contractul cu 24 ... (vezi toată discuția)