avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Informare falsa contracte la distanta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Informare falsa contracte la distanta

Buna ziua

In 17 ianuarie 2013 am incheiat un contract la distanta cu o firma de telefonie mobila in care mi s-a spus ca daca prelungesc contractul cu 24 luni, e o oferta promotionala si primesc un modem gratuit (stick) cu care ma pot conecta la internet la viteze de pana la 21 mbps.

Am observat la prima factura ca am fost tarifat si pentru abonamentul la internet care mi s-a spus TELEFONIC in momentul incheierii contractului ca e GRATUIT.
Am depus o sesizare la firma in vederea solutionarii acestei probleme, am cerut reascultarea convorbirii si am primit ca raspuns ca eu in convorbire mi-am dat acordul cu privire la TARIFAREA abonamentului la internet.
Intrebarea: Nu-s genul de persoana sa "uit de la mana pan' la gura" si stiu ce am vorbit cu reprezentatul respectiv. Cum pot denunta contractul sau macar sa ASCULT si eu ca mi-am dat acordul respectiv?
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:36, 14 Martie 2013
Faceti o notificare prin care anuntati intentia dvs. de reziliere a contractului.
Am facut si am primit raspuns ca nu se poate rezilia contractul fara despagubiri datorita faptului ca ei au reascultat convorbirea si eu mi-am dat acceptul sa fiu tarifat.
EU NU MI-AM DAT ACCEPTUL PENTRU ASA CEVA, EI SPUNAND CA ESTE GRATUIT ACEL ABONAMENT deoarece facea parte dintr-o promotie:)
In functie de clauzele contractului initial, puteti introduce o actiune in instanta privind rezilierea pe cale judecatoresca a contractului de furnizare de servicii de telefonie mobila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicitate inselatoare crisadi crisadi Am incheiat un contract de internet cu firma [EDITAT] si mi s-a promis conform promotiei existente si pe site ul lor si la TV , ca imi vor da gratis un stck ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului Anayllyl Anayllyl Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face pentru rezilierea unui contract cu o companie telefonie si internet mobil, contract care s-a ... (vezi toată discuția)