Am incheiat un contract de internet cu firma [EDITAT] si mi s-a promis conform promotiei existente si pe site ul lor si la TV , ca imi vor da gratis un stck usb de internet mobil. acest stick de 1 luna nu l-am vazut, pt ca nu se gaseste la nici o sucursala de-a lor . sun in fiecare zi la ei sa-mi spuna daca au pe stoc si ei imi spun sa revin maine ca inca nu au pe stoc. ok, fratilor.... daca nu il aveti pe stoc de ce mai amagiti clientii , ca daca stiam ca nu se tin de cuvant cu oferta lor mareata poate ma ducem la alta firma sa fac contract.
Sfatuiti-ma daca merita si are vreun rezulatat daca fac plangere la OPC, sau ce as putea face sa ii determin sa se tina de cuvant.#-o
Mentionez ca oferirea gratuita a acestui stick nu este mentionata in contract, insa ei mi-au spus de promotie, care de altfel este si pe site ul lor.
nu ai ce face, decat sa insisti prin magazinele lor sa iti dea...
asa mi.au spus si mie ca imi da tel mobil gratuit, dar ca momentat nu este pe stoc si pot sa iau simu acum, urmand sa primesc tel cand vor avea (2-3 luni, normal ca nu costa nimic, doar convorbirile...etc)
Cand am intrebat de tel, mi.au spus ca il primesc daca platesc un abonament de 2 E lunar....zic da, dar initial era gratuit cand mi.ati dat simu...acum nu mai este...nu conteaza ca era cand am semnat eu contractu..... acum dupa 6 luni am primit acasa acum o scrisoare ca o sa pl 1 E/luna pt ca am simu lor si nu l.am folosit niciodata. (nici macar nu este activat pt ca este 3g si nu.mi cumpar tel special pt reteaua lor)