avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxei de prima imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei de prima imatriculare

Buna ziua.
As dori va rog,sa stiu daca pentru o masina cumparata cu 5 ani in urma,pot recupera taxa de prima imatriculare platita atunci(2009) ,in cuantum de aproximativ o mie de euro.
Daca da,as vrea sa stiu si care sunt pasii de urmat.
Va multumesc,anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:48, 23 Aprilie 2014
Buna ziua,
Daca de la data platii nu au trecut 5 ani aveti sanse.
Daca au trecut 5 ani nu va mai chinuiti, dreptul de a actiona in instanta fiind prescris.
Va trebui sa dati administratia finantelor publice unde ati platit in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto smart28 smart28 Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto dkm dkm buna ziua.am o masina second hand cumparata din spania in 2008 si inmatriculata in romania in martie 2009.am inteles ca se poate recupera taxa pe care am ... (vezi toată discuția)