avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata de vaca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata de vaca

Buna ziua,

De Pasti am fost plecat impreuna cu familia la bunica intr-un sat din apropierea Oradiei in jud Bihor.
Am tinut masina parcata in curtea casei tot timpul. In ziua de Pasti, duminica pe la ora 20:00 scot masina din curte, pe un drum de tara, pietruit si am parcat paralel cu strada. In timp ce inchideam poarta, 3 vecini veneau cu vacile spre casa iar una din ele a avariat masina. Aripa stanga spate a masini a fost serios indoita si zgariata.
Vecinii si-au continuat drumul chiar daca am fost de fata cand s-a intamplat, iar dupa 5 minute dupa ce am facut constatarile m-am dus la unul din vecini, cel al carui era vaca sa ne intelegem. Deoarece e un om pensionar si crede ca el are drepturi si toti cei mai tineri suntem prosti, nu m-am inteles sub nici o forma cu el sa plateasca reparatiile.
In zilele ce urmeaza o sa fac masina pe banii mei dar vreau sa il dau in judecata pentru a recupera paguba!
Intrebarea mea este daca am destule argumente pentru a continua in instanta impotriva vecinului??

Multumesc,
Vlad Glitia
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 16:43, 23 Aprilie 2014
Trebuie sa dovediti paguba si sa o evaluati (prin expertiza) si sa dovediti ca vaca vecinului a produs paguba (prin martori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)
Vehicul avariat de vecina andreym24 andreym24 Dimineata cand sa plec la servici mi-am gasit vehiculul (parcat regulamentar in spatele blocului, fara a fi parcat pe locul unui vecin) avariat. Cineva de la ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubiri euroins! ajutor!!! rouacasiope rouacasiope sambata, ora 23:30... ma indrept spre casa; inaintea mea circula o dacie. vreau sa o depasesc... soferul vireaza la stanga fara sa se asigure, fara sa ... (vezi toată discuția)