avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

litigiu de munca

buna ziua, lucrez in domeniul medical si am ceva probleme cu angajatorul( institutie de stat, nu e privat, nu stiu daca conteaza), intrebarea era daca imi caut un avocat sa-i sau in judecata, fiind un litigiu de munca, ce cheltuieli ar trebui sa am
multumesc
Cel mai recent răspuns: miha67 , utilizator 02:06, 24 Aprilie 2014
Daca va veti angaja un avocat pentru un astfel de litigiu nu veti suporta decat onorariul acestuia, intrucat litigiile de munca sunt scutite de plata taxelor judiciare.

Onorariul avocatului il veti putea recupera, sub forma cheltuielilor de judecat, de la partea cu care va judecati in situatia in care veti castiga litigiul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare va0202 va0202 Buna ziua, In cazul in care sunt concediat si consider ca sunt nedreptatit cum trebuie sa procedez ca sa contest decizia? (vezi toată discuția)
Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de contestatie a contraventiei - cheltuieli de judecata? costels87 costels87 Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)