avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata asigurare sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata asigurare sanatate

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: in ultimele luni de zile nu am avut venituri. Vreau sa imi fac acum pfa dar stiu din experienta trecuta ca trebuie sa platesc la sanatate perioada de necotizare aferenta ultimilor 5 ani. Mai este cazul daca eu am fost coasigurata de sotul meu pentru sanatate pe perioada in care nu am avut venituri?
Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Plata contributiei la sanatate IoanaAda IoanaAda Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Inteleg ca de anul acesta este obligatorie plata retroactiva a CAS-ului. Ce se intampla in cazul in care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Persoana fara venit - inscriere la medicul de familie voineamaria voineamaria Buna ziua, Vreau sa-l inscriu pe sotul meu la medicul de familie dar nu stiu cum sa procedez deoarece in ultimii 10 ani el a refuzat sa mearga la servici ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate, coasigurat constantindana constantindana Parintii mei nu au nici un venit . Acum mama are nevoie de o interventie chirurgicala . Care este asigurarea minima pe care trebuie sa o platesc pentru a putea ... (vezi toată discuția)