avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez pasarea?

Ieri, dupa o petrecere in grup am adus un grup de mai multe fete si un baiat la mine acasa. I-am propus unei fete sa se culce cu mine, si ea mi-a zis " doar daca esti generos" mi-a zis si ca nu o face pt. bani dar pt. Macaw-ul (papagal) meu dat cu colivia accepta... M-am culcat cu tipa respectiva... si dimineata cand m-am trezit nu mai aveam pasarea. :sorry:


:((

Pasarea respectiva costa 2500 euro, si o vreau inapoi. Nu stiu cum sa zic il aveam de pui mic si intre mine si KOKO era o relatie cu totul special. Ce pot sa fac? Am doua fete si un baiat ca martor...

Prostitutia e ilegala... si incurajarea ei. E prostitutie? Fac plangere? La judecatorie, politie? Pot primi ordin sa-mi primesc pasarea inapoi ? Orice tranzactie ilegala este anulata din punct de vedere legal, nu?
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
ilkoko, utilizator
Buna ziua!
Dincolo de ilarul situatiei, in opinia mea, tinand cont si de conjunctura, puteti invoca faptul ca respectiva promisiune a fost facuta "jocandi causa".
Spor si voie buna!
Ha-ha-ha-ha-ha!
Inca nu ma pot opri din ras. Cat de atasat ati fost de koko daca l-ati dat pentru o partida de sex?! Eu cred ca domnisoara prestatoare de servicii, cred ca asa se numeste atunci cand oferi ceva contra unei remuneratii, a aflat, daca nu stia deja, cam cat costa koko. Parerea mea este ca fara un cadou care sa valoreze cel putin cat koko nu aveti nici cea mai mica sansa sa va ia in serios. Pentru dumneavoastra koko inseamna si altceva decat valoarea materiala, desi nu stiu ce din moment ce l-ati folosit pe post de moneda de schimb, dar pentru ea in momentul asta koko inseamna in mod sigur un smartphone de ultima generatie plus alte lucruri. Stiu ca pentru astfel de pasari si coliviile sunt foarte mari si deloc ieftine asa ca la suma respectiva cred ca se mai adauga cel putin 100 euro. Si daca aveti banii pentru un cadou consistent poate luati in considerare sa va luati un pui, personal nu cred ca o persoana precum prestatoarea va catadicsi vreodata, tinand cont de caracterul dovedit, sa va returneze pasarea.
Cred ca aveti sanse mai mari sa incercati sa discutati cu ea si daca nu merge sa va luati inima in dinti si sa discutati cu parintii ei, incercand pe cat posibil sa nu aduceti aminte de trocul in sine. Poate doar parintii sa mai aiba ceva de spus in privinta ei, desi ma indoiesc.
Cu cat veti insista mai mult cu atat va fi mai convinsa ca poate obtine foarte mult in schimbul lui koko.
Va sfatuiesc sa actionati scurt si decisiv: vorbiti cu parintii ei. Eventual trimiteti un parinte de-al dumneavoastra, poate decurg lucrurile mai bine.
andersson a scris:

Eu cred ca domnisoara prestatoare de servicii, cred ca asa se numeste atunci cand oferi ceva contra unei remuneratii, a aflat, daca nu stia deja, cam cat costa koko.



ea mi-a zis " doar daca esti generos" mi-a zis si ca nu o face pt. bani dar pt. Macaw-ul (papagal) meu dat cu colivia accepta...


Dupa cum puteti constata fata a cunoscut foarte bine valoarea pasarii, mai mult de atat a cerut-o si cu colivie.

In cazul unei plangeri se va constata in urma cercetarilor ca Koko a fost cedat de bunavoie, prin urmare nu este vorba despre vreun "abuz de incredere".

Nu stiu daca in cazul depunerii unei plangeri impotriva unei persoane care a prestat un serviciu sexual se restituie contravaloarea serviciului prestat persoanei care a depus plangerea.
Eu aş propune o căsătorie din interes. Miza, evident, Koko! Apoi cum îl aveaţi de dinainte de căsătorie, fiind şi de sex masculin, la partaj, aveţi toate şansele...
ªi apoi, totul se poate rezolva amiabil, la notarul public!
In general, eu am simtul umorului bine dezvoltat, insa de data asta...nu vad nimic comic. De ce? Tocmai pt. ca trec peste faptul ca era vorba de sex; nici nu este treaba noastra ce fel de serviciu a fost; puteati nici sa nu ne spuneti; oricum, si fata, si dv., ati tratat acest lucru ca pe un serviciu oarecare, in schimbul caruia trebuie sa oferiti o recompensa, si este just ca asa sa si faceti. Nu este ok sa va schimbati dupa cum bate vantul... Asa cum a amintit un user, este ca un contract Barter. Putea sa fie vecinul care v-a ajutat sa va transportati mobila - este exact aceeasi situatie: dv solicitati serviciul, vecinul accepta, insa nu doreste bani, ci un schimb cu un anumit lucru, iar dv. acceptati tranzactia.
Dv. ati vrut sa pacaliti un semen de-al dv., promitandu-i plata pt. un serviciu pe care dv. l-ati solicitat, insa urmarind sa nu il platiti, iar pt. faptul ca nu v-a reusit escrocheria, veniti pe un forum juridic ca sa ne intrebati daca, totusi, va mai puteti duce pacaleala la capat in vreun fel, chiar si cu sprijinul institutiilor statului :O!!!
Dv. nu doriti sa va asumati consecintele propriilor promisiuni, ci, dimpotriva, incercati o cale sinuoasa de incalcare a promisiunii...

In cazul in care serviciul/ produsul se putea returna, solutia era simpla: negocierea directa, eventual prin mediator.
Cum este clar ca acest serviciu nu se poate returna, puteti doar incerca o compensare; desigur ca puteti apela la mediator si in situatia aceasta. Daca papagalul este pasarea dv. de suflet, inseamna ca nu mai are de mult o valoare materiala, ci una sentimentala, asa ca ar trebui sa nu conteze cat va costa rascumpararea: vorbiti cu fata, intrebati-o ce valori isi doreste in schimbul lui Koko si conformati-va.

Alte discuții în legătură

Fetele mă agaţă, ce risc dpdv legal dacă fac sex? Virginu Virginu Am 25+ ani şi sunt cunoscut în oraşul meu pentru starea materială bună (apartament, maşină, afacere, etc), motiv pentru care diverse fete, mai mici sau ... (vezi toată discuția)
O fată de 16 ani vrea să facă sex cu mine (am 25 ani), risc probleme penale sau doar timp pierdut la poliţie În caz că cineva depune plângere? Virginul Virginul Am 25+ ani iar o fată de 16 ani m-a luat la vorbă în parc. Fiind dintr-o familie săracă, am zis s-o ajut, i-am cumpărat de mâncare, i-am dat 10 lei să ... (vezi toată discuția)
Aspectul penal a unor forme de publicitate ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, stimati Colegi! Facand cumparaturi intr-un supermarket (sau hipermarket sau ce a fost), o fata foarte frumoasa si imbracata in haine subtire si ... (vezi toată discuția)