avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare papagal pentru o partida de sex! Cum recuperez pasarea?

Ieri, dupa o petrecere in grup am adus un grup de mai multe fete si un baiat la mine acasa. I-am propus unei fete sa se culce cu mine, si ea mi-a zis " doar daca esti generos" mi-a zis si ca nu o face pt. bani dar pt. Macaw-ul (papagal) meu dat cu colivia accepta... M-am culcat cu tipa respectiva... si dimineata cand m-am trezit nu mai aveam pasarea. :sorry:

:((

Pasarea respectiva costa 2500 euro, si o vreau inapoi. Nu stiu cum sa zic il aveam de pui mic si intre mine si KOKO era o relatie cu totul special. Ce pot sa fac? Am doua fete si un baiat ca martor...

Prostitutia e ilegala... si incurajarea ei. E prostitutie? Fac plangere? La judecatorie, politie? Pot primi ordin sa-mi primesc pasarea inapoi ? Orice tranzactie ilegala este anulata din punct de vedere legal, nu?
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
ilkoko, utilizator
@ikoko Numai mie imi miroase a farsa? Cuuum? Nu-i farsa? :O atunci strig si eu ca olteanca impiedicata pe scara rulanta a magazinului Mercur din Craiova: Ooooliooooo, muicaaaaaa!
Boon, acum hai sa zicem ca discutam serios si sa trecem la subiect.
Asa-i! Tranzactiile ilegale sunt nule insa in urma acestei nulitati d-voastra nu veti obtine pasaroiul de la domnisoara cu pasarica. Stiti de ce? Pentru ca nimeni nu poate profita de propriul fapt de rusinica pentru a obtine avantaj, sau cum ziceau inteleptii d-voastra stramosi din Roma "nemo auditur propriam turpitudinem allegans" - in traducere: nimeni sa nu dea pasaroiul din mana pentru vrabiuta de pe gard
Chiar daca dovediti ca ati facut sex cu don'soara promitandu-i pasaroiul nu vad cum ar putea trece judecatorul peste faptul ca atat propunerea de sex contra cadouri cat si acceptul n-au nici o valoare juridica.
Da' daca ziceti ca i l-ati dat, doar asa, ca sa nu se simta singura dupa ce va paraseste, sa aiba cu cine sa poarte o conversatie inteligenta despre semintele de canepa?
Eeeee, pai credeti ca don'soara chiar n-a auzit de art. 1011 alin. 4 Cod civ. ?
.
Bunurile mobile corporale cu o valoare de până la 25.000 lei pot face obiectul unui dar manual, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Darul manual se încheie valabil prin acordul de voinţă al părţilor însoţit de tradiţiunea bunului de la donator la donatar.

Chiar daca ea n-a auzit de art. acesta, koko sigur stie de el si o sa-i spuna in virtutea atractiei naturale dintre pasaroi si ... pasarile mai mititele.
P.S. Oricat de greu va vine sa credeti Koko, prietenul d-voastra albastru este in legea civila un bun mobil corporal.
P.P.S. Data viitoare dati si d-voastra un perus, un canar sau o cioara.
P.P.P.S. "nemo auditur ..." este un principiu de drept care impiedica invocarea propriei culpe pentru a obtine avantaj, iar traducerea de mai sus e doar o gluma.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
mai bine ii propune tot o partida de sex...
Intrigat de titlul postarii, unul destul de neconventional pentru acest site, am intrat si am citit. Hmmm...fake, mi-am spus de la prima citire, mirandu-ma, mai apoi de largul palier al raspunsurilor...dar, cum zice un vechi proverb romanesc - "un nebun arunca o piatra intr-o balta si zece intelpti nu pot sa o scoata". Am zis ca-i ceva neserios nu numai pentru ca utilizatorul s-a inregistrat in aceasi zi cu postarea (asta nu ar fi chiar ceva anormal) ci si pentru ca nu a mai intrat, cum se intampla de obicei, ca sa aduca lamuriri, clarificari sau complectari ale hilarei intreprinderi de a da O PASARE (din mana, reala si perena)pe o PASARICA (din chiloti, iluzorie si migratoare).
Totusi..hai sa divagam-divagare, ca tot n-avem alta treaba, si, in timp ce altii se dau cu barca pe uscat in vizite "de lucru" la "catastrofale" inundatii, va rog sa-mi permiteti sa cred ca totul se rezuma la

ea mi-a zis " doar daca esti generos"

astfel "Quod erat demonstrandum" : domnia si prostia se platesc...
sau pentru exemplificare, cu scuzele de rigoare daca stiti bancul, un tip ii zice unei tipe, in timp ce se juca cu un telefon de valoare : " - Iubi, daca te culci cu mine, dupa iti voi da un telefon...", si mai apoi, cand ea, in timp ce el se pregatea de plecare, intreaba " - Si ce faci...imi dai telefonul ala sau...???" el raspunde " - Sigur iubi...ce numar ai ???"
Stimate u.b.i.k. va rog sa-mi permiteti sa dezvolt sintagma latina pe care ati postat-o mai sus pentru o mai buna intelegere. Multumesc.
"nemo auditur propriam turpitudinem allegans"
Nimeni nu poate invoca in sustinerea intereselor sale propria sa culpa, adagiu latin potrivit carruia nimeni nu poate sa obtina foloase invocand propria sa vina, incorectitudine, necinste, si nici sa se apere valorificand un asemenea temei.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
Mathushalem, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Fetele mă agaţă, ce risc dpdv legal dacă fac sex? Virginu Virginu Am 25+ ani şi sunt cunoscut în oraşul meu pentru starea materială bună (apartament, maşină, afacere, etc), motiv pentru care diverse fete, mai mici sau ... (vezi toată discuția)
O fată de 16 ani vrea să facă sex cu mine (am 25 ani), risc probleme penale sau doar timp pierdut la poliţie În caz că cineva depune plângere? Virginul Virginul Am 25+ ani iar o fată de 16 ani m-a luat la vorbă în parc. Fiind dintr-o familie săracă, am zis s-o ajut, i-am cumpărat de mâncare, i-am dat 10 lei să ... (vezi toată discuția)
Aspectul penal a unor forme de publicitate ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, stimati Colegi! Facand cumparaturi intr-un supermarket (sau hipermarket sau ce a fost), o fata foarte frumoasa si imbracata in haine subtire si ... (vezi toată discuția)