avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conventia civila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conventia civila

Angajat cu conventie civila la consulat in strainatate, daca poate candida la alegerile locale de acolo pe post de consilier local fara a fi nevoit sa suspende conventia care o are cu consulatul
Cel mai recent răspuns: catalins8 , utilizator 10:25, 8 Iulie 2014
Despre ce stat este vorba?
despre italia! mai exact in milano!
Pentru a candida, aveti nevoie si de o adeverinta eliberata de Autoritatea Electorala Permanenta din Romania (AEP), care sa ateste ca nu ati fost decazut din drepturile electorale printr-o hotarare judecatoreasca definitiva.
[ link extern ]

Nu cred ca va trebui sa suspendati acea conventie.

multumesc frumos pentru raspuns. imi cer scuze ca am intrat atat de tarziu dar am avut ceva probleme cu contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fi ales bitca bitca vreau sami depun candidatura in functia de consiliere comunale intrun oras din italia si imi trebuieste o adeverinta din care sa reieseca nu sint decazut din ... (vezi toată discuția)
Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Depunere candidatura consilier local florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Dacă o persoană dorește să depună candidatură pentru funcția de consilier local, cum se procedează cu semnăturile? Există formulare ... (vezi toată discuția)