avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluare CIM

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea sa se intoarca, cum e cel mai corect de operat in revisal tinand cont ca i-am operat incheierea contractului, ca acte trebuie facute, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinasova , utilizator 08:09, 25 Aprilie 2014
In acest caz, are continuitate.
Anularea o puteti face cat mai repede posibil sau imediat dupa emiterea deciziei de revocare a deciziei prin care s-a incetat c.i.m.
ma puteti ajuta cu un model de decizie de revocare a deciziei prin care s-a inceiat c.i.m

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in functie tory_bei tory_bei 1.Anularea deciziei de desfacere C.I.M. in urma hotararii judecatorestii se face din oficiu sau trebuie alta decizie de reintegrare? 2.Data reintegrarii se ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui angajator nou in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)