avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adiministator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adiministator firma

Buna ziua! Am fost administrator al unei firme pentru o perioada de 1 luna de zile, dupa demisie, a fost numit un nou administrator, dar eu nu am fost stearsa de la contul de la banca. Cea care se ocupa de firma ma duce cu vorba, pastrandu-ma atasata la cont din luna septembrie. As vrea sa fiu stearsa, pentru a nu mai avea nicio legatura cu ei si as dori sa stiu daca pot realiza acest lucru fara a cere ajutorul celor de la firma care s-au dovedit a fi niste persoane cu care nu se poate colabora. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Precizez ca firma are cont la banca Transilvania. Astept un raspuns, va multumesc!

Alte discuții în legătură

Stergere administrator vechi de la contul unei firme Toma1986 Toma1986 Buna ziua! Am fost administrator al unei firme pentru o perioada de 1 luna de zile, dupa demisie, a fost numit un nou administrator, dar eu nu am fost stearsa ... (vezi toată discuția)
Inscris la biroul de credit, inexistent in alta baza de date. BogdanBunea BogdanBunea Buna ziua, Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma puteti indruma. Acum cca 5 ani de zile, am facut un credit de consum prin magazinul DOMO, ... (vezi toată discuția)
Cont blocat ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua. Am un credit la o banca si din motive de sanatate nu am mai putu plati. Din aceleasi motive o matusa mai avuta mi-a trimis niste bani pentru o ... (vezi toată discuția)