avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stergere administrator vechi de la contul unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stergere administrator vechi de la contul unei firme

Buna ziua! Am fost administrator al unei firme pentru o perioada de 1 luna de zile, dupa demisie, a fost numit un nou administrator, dar eu nu am fost stearsa de la contul de la banca. Cea care se ocupa de firma ma duce cu vorba, pastrandu-ma atasata la cont din luna septembrie. As vrea sa fiu stearsa, pentru a nu mai avea nicio legatura cu ei si as dori sa stiu daca pot realiza acest lucru fara a cere ajutorul celor de la firma care s-au dovedit a fi niste persoane cu care nu se poate colabora. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Precizez ca firma are cont la banca Transilvania. Astept un raspuns, va multumesc!

Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:54, 30 Aprilie 2014
daca a fost operata modificarea la ORC duceti acele acte la banca, daca firma nu vrea sa va dea copii puteti obtine chiar de la ORC, contra cost adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adiministator firma Toma1986 Toma1986 Buna ziua! Am fost administrator al unei firme pentru o perioada de 1 luna de zile, dupa demisie, a fost numit un nou administrator, dar eu nu am fost stearsa ... (vezi toată discuția)
Card/cont fraudat raiffeisen Dragos19922 Dragos19922 Buna ziua, in data de 05.08 am observat cum din cont mi-a disparut suma de 3000 de lei, pe extras apare la tranzactie firma Logitravel. Am sunat urgent la ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma-cetatean non eu florinhim florinhim Buna ziua, Am un prieten, cetatean ucrainian, care doreste sa infiinteze un SRL in Romania. Puteti sa imi spuneti care sunt actele si costurile necesare ... (vezi toată discuția)