avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card/cont fraudat Raiffeisen
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card/cont fraudat Raiffeisen

Buna ziua, in data de 05.08 am observat cum din cont mi-a disparut suma de 3000 de lei, pe extras apare la tranzactie firma Logitravel. Am sunat urgent la banca, unde am facut o plangere in acest sens.
Mai bine de o luna de zile am sunat fara oprire la Raiffeisen, cerand explicatii in legatura cu soarta investigatiei. Mentionez ca atat la telefon cat si in unitatea bancara mi s-a spus ca nu este nevoie sa ma duc la politie, ca se ocupa banca, Undeva la jumatatea lunii Septembrie am primit banii, cu mentiunea ca investigatia continua.

In data de 11.11 am primit un email ca banii vor fi retrasi iar si ca am 10 zile sa merg la politie sa fac plangere. Atasat am primit si o dovada, plata fiind facuta de niste persoane de alta cetatenie pentru o camera de hotel din Praga. Mentionez ca eu in toata acea perioada ma aflam in Romania, exista tranzactii multiple care dovedesc asta. Am fost la politie, am facut plangere, am primit un numar de inregistrare cu care am fost si la unitatea bancara si am raspuns la email, dar nu ma mai baga nimeni in seama.
Nu mi se da nici un termen de rezolvare, nici nu par impresionati de lege, care spune destul de clar ca nu au dreptul sa faca asta.

Ce imi ramane de facut? Pentru suma de 3000 de lei, ma costa mai mult sa ii dau in judecata.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bani retrasi din cont de catre banca CRISTINA GHEORGHIU CRISTINA GHEORGHIU Buna ziua. In data de 13.02.2018 am incasat o suma de bani(USD) in contul deschis la Raiffeisen Bank, bani ce reprezentau plata servicii IT. Respectiva suma de ... (vezi toată discuția)
Fraudare card debit DenisaEnache89 DenisaEnache89 Buna ziua Va solicit ajutorul in solutionarea unei probleme. Incepand cu vineri, 8 ianuarie, ora 18:00 s-au efectuat plati la POS in Los Angeles din contul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)