avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani retrasi din cont de catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani retrasi din cont de catre banca

Buna ziua. In data de 13.02.2018 am incasat o suma de bani(USD) in contul deschis la Raiffeisen Bank, bani ce reprezentau plata servicii IT. Respectiva suma de bani s-a regasit in contul firmei pana la data de 27.03.2018, data la care banca i-a retras. Am contestat extrasul de cont la luna martie si am solicitat bancii sa-mi intregeasca soldul cu suma retrasa dar pana acum nu am primit nimic: nici bani si nici vreo explicatie oficiala. Verbal mi s-a spus ca banca Raiffeisen nu s-a decontat cu banca intermediara si aveau lipsa in contabilitate respectiva suma . Tin sa precizez ca in urma confirmarii incasarii eu am prestat serviciul catre beneficiar. Banii nu s-au intors nici in contul acestuia. Credeti ca aceste elemente pot face obiectul unei plangeri penale?
Cel mai recent răspuns: CRISTINA GHEORGHIU , utilizator 23:02, 23 Aprilie 2018
La care elemente va referiti pentru plangerea penala? Inteleg ca v-a comunicat verbal un functionar o informatie pe care acesta o considera plauzibila (sau mai pe romaneste, si-a dat cu parerea). Comunicarea aceasta antreneaza in vreun fel raspunderea bancii? Sau a functionarului?
Ati cerut bancii (in scris) sa va specifice (tot in scris) detaliile tranzactiei, motivul pentru care sumele au fost retrase din cont si destinatia acestora? Posibil sa trebuiasca un comision platit, dar primul lucru pe care il faceti in cazul acesta este investigatia in sistemul bancar si acesta ar fi cel mai simplu si mai rapid mod.
Va multumesc pentru raspuns. Am facut o notificare la banca prin care am cerut aceste lucruri dar nu mi s-a raspuns. Din punctul meu de vedere aceasta este o tranzactie neautorizata . In lipsa unor informatii oficiale ale bancii, eu nu vad decat ca mi-au disparut banii.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
CRISTINA GHEORGHIU, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card/cont fraudat raiffeisen Dragos19922 Dragos19922 Buna ziua, in data de 05.08 am observat cum din cont mi-a disparut suma de 3000 de lei, pe extras apare la tranzactie firma Logitravel. Am sunat urgent la ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru capitalul social ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna seara,am depus capitalul social la raifeissen bank pentru infiintarea unei firme.dupa ce am obtinut actele firmei de la registrul comertului,am cerut ... (vezi toată discuția)
Problema la transfer de bani prin banca Zeinur Zeinur Pe data de 20.08.2010 am trimis suma de 2000 dolari din contul meu Raiffeisen Bank in contul unui prieten in Statele Unite .Peste o luna inca nu au ajuns banii ... (vezi toată discuția)