avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema la transfer de bani prin banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema la transfer de bani prin banca

Pe data de 20.08.2010 am trimis suma de 2000 dolari din contul meu Raiffeisen Bank in contul unui prieten in Statele Unite .Peste o luna inca nu au ajuns banii ... am facut 2 sesizari la banca plus una la OPC .Cei de la banca m-au pus sa mai platesc 25Euro pentru o investigatie externa ,pe care i-am platit imediat si in 4-5 zile m-au sunat ca s-a "rezolvat". Mi-au dat o hartie de la banca colaboratoare din statele unite (cel putin asa sustin ei ca nu avea nici o stampila a bancii) ca banii au intrat dupa 4 zile ... adica pe data de 24.08.2010 ...eu le-am zis ca nu este adevarat , ca nu a intrat nici un ban in cont. Ca sa le dovedesc le-am dus si extrase de cont si scrisoare de la banca destinatara stampilata semnata precum nu au intrat acei bani. Am fost si la OPC cu extrasele de cont dar ei mi-au zis elegant "este frauda,du-te la politie si asa am inchis dosarul" fara sa imi zica si mie ce au scris in dosarul ala care l-au inchis. Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac in continuare tinand cont ca nici in ziua de azi nu au ajuns banii
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
Zeinur, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:07, 30 Octombrie 2010
Daca prietenul dvs nu a primit banii faceti imediat plangere penala impotriva reprezentantilor bancii. Se stie ca Raiffeisen a mai avut probleme cu angajati care furau din banii din conturile clientilor!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. ... Laura.ioana11 Laura.ioana11 Buna ziua! Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor de către banca (e-mail nu era ... (vezi toată discuția)
Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)
Este sau nu contul bancar inchis ? Jessica2015 Jessica2015 Buna ziua ! Am intampinat o problema la banca si m-ar ajuta mult daca puteti sa ma lamuriti si pe mine legat de urmatorul aspect : Am fost client la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)