avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este sau nu contul bancar inchis ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este sau nu contul bancar inchis ?

Buna ziua ! Am intampinat o problema la banca si m-ar ajuta mult daca puteti sa ma lamuriti si pe mine legat de urmatorul aspect : Am fost client la Raiffeisen Bank pana ieri cand am decis sa inchid contu ? Doamna de la agentia unde am fost sa il inchid m-a trimis a doua zi la oricare casierie al agentiei ca este o procedura de inchidere a contului ( fiind activ de ceva timp aveam niste datori in cont pentru administrarea cardului ,desi nu l-am folosit ),am platit si datoria si dupa asta m-am ales doar cu o chitanta de lichidare care atesta ca nu mai am datori la ei ,nici vorba de document official care sa ateste ca am contul inchis,am sunat la relatii clientii ,m-au trimis inapoi,am ajuns la agentia mi-au zis ca aceea chitanta atesta ca contul e inchis ( repet, este o chitanta care scrie pe ea nota de lichidare si ca am 0.00 lei de platit ) . Ce pot sa fac? Din cate stiu legea ii obliga pe oricare banca sa elibereze la cerere o confirmare scrisa /document ofiicial care sa rezulte ca contul este inchis . Nu vreau surprize pe viitor iar eii in continuare imi refuza acest document ,sa merg la protectia consumatorului ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Jessica2015, utilizator

Alte discuții în legătură

Raiffeisen bank mi-a lichidat unilateral depozitele la ei, mi-a ... Alo2016 Alo2016 Raiffeisen bank mi-a lichidat unilateral depozitele la ei, mi-a blocat cardul si conturile si m-a obligat sa-mi inchid conturile si sa plec de la ei, fara ... (vezi toată discuția)
Inadvertente intre banca si biroul de credite george_iulian george_iulian Buna ziua, Am si eu o problema legata de banca sau si de biroul de credite: Acum mai bine de 4 luni am inchis optiunea de overdraft ca mai apoi sa inchid ... (vezi toată discuția)
Alpha bank truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am o intrebare: am un card de debit la Alpha Bank iar luna trecuta cand am platit suma minima datorata, casierul a gresit destinatia banilor si in ... (vezi toată discuția)