avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont blocat
Discuție deschisă în Executare silită

Cont blocat

Buna ziua. Am un credit la o banca si din motive de sanatate nu am mai putu plati. Din aceleasi motive o matusa mai avuta mi-a trimis niste bani pentru o operatie pe cord dar dupa ce am asteptat mult si bine din motive materiale acum nu pot face operatia pentru ca banca la care sunt imprumutata mi-a pus oprire pe cont. Imi puteti spune in ce situatie se va putea debloca contul sau ma puteti sfatui ce sa fac.
Va multumesc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: ivanov teodora , utilizator 13:31, 1 Septembrie 2010
Nu precizati in mesaj ce venituri (si din ce surse) realizati in acest moment. Sunteti in concediu medical ?
Am fost in crestere copil pana la sfarsitul lunii iulie si acum sunt in concediu medical.
Legal, nu prea mai aveti ce face, in aceasta situatie.Poprirea este pusa si nu v-ar putea ajuta o contestatie la executare, pentru ca nu aveti, din punctul meu de vedere, argumente legale pentru a putea fi admisa, cel putin din ceea ce sustineti dvs.

Daca aveti nevoie de bani pentru operatie, puteti incerca sa apelati la o fundatie/societate care se ocupa cu activitati umanitare, pentru sprijin/ajutor umanitar sau/si sa va trimita din nou, matusa banii de care aveti nevoie, pentru operatie, fie prin mandat postal fie in contul unei/unui prieten.

Ar fi o idee sa apelati si la sprijinul DGASPC-ului pentru obtinerea unui ajutor social chiar daca formalitatile sunt mai complicate si chiar daca sunteti bolnava...oricum nu aveti ce pierde, nu deznadajduiti, incercati si solicitati ajutor.
[ link extern ]
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc mult pentru raspuns. Sunt deja in legatura cu mai multe fundatii sa vedem.
Multa sanatate tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa inscrierea de catre instanta... alinS77 alinS77 Buna ziua As vrea sa stiu ce urmeaza dupa acceptarea cererii de inscriere de catre Judecatorie, pentru ca Asociatia sa functioneze...??!! Multumesc Este ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi-donatii umanitare Lorena2011 Lorena2011 Buna ziua, sotul meu a facut un imprumut la banca pe societate... de un an nu a mai platit ratele dearece avem copilul bolnav de leucemie si in prezent il ... (vezi toată discuția)