avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc parcare Bragadiru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc parcare Bragadiru

Buna seara,

Recent si plin de entuziasm, m-am mutat in Bragadiru, intr-un coltisor de strada cochet si linistit. Doua luni de zile n-am avut nici o problema, toate bune si frumoase, pana s-a mutat un nou vecin cu o teribila lipsa de bun simt. Problema este ca acest vecin imi ocupa constant locul de parcare, cu toate ca acesta este pe numele meu, prin contract de comodat cu proprietarul terenului.

Am sunat la politia Bragadiru, dar spre surprinderea mea maxima fara succes. Prima oara cand am sunat mi-au spus ca n-au ce face, iar a doua oara mi-au spus sa vin la politie sa depun o reclamatie si sa-l dau in judecata. De ambele dati, ofiterii de serviciu au fost foarte recalcitranti si deranjati ca am indraznit sa-i sun. Am sunat si la sediul central al politiei Ilfov, care, din pacate, m-au trimis la politia locala Bragadiru, cu toate ca le-am explicat patania cu ei. I-am anuntat de asemenea ca eu nu am unde sa parchez, asa ca il voi bloca pe vecin, moment in care in nepasarea lor mi-au spus ca daca vecinul suna, o sa trimita un echipaj. Nu au stiut sa-mi raspunda de ce nu trimit acum, ca sunt cu actele in mana, iar el parcheaza ilegal. Mi s-a mai intamplat si in Bucuresti ca cineva sa parcheze pe locul meu platit, dar acolo politia venea imediat si rezolva problema.

Intrebarea mea este - ce ramane de facut? Chiar nu pot sa rezolv cu politia? E normal sa se intample asa? O sa ma duc sa depun si reclamatie, dar nu as fi vrut sa mai fac niste drumuri in plus degeaba.

Multumesc si imi cer scuze pentru postul lung.
Cel mai recent răspuns: ghitac , utilizator 12:51, 28 Aprilie 2014
Sesizati oficial conducerea Politiei Bragadiru
In caz de reticenta,sesizati oficial situatia la IGPR
In primul rand, multumesc pentru raspuns.

Deci nu este normal si ei ar trebui sa se ocupe de asta. Cred ca o sa ma duc sa fac sesizare direct la IGPR. Multumesc inca o data.
Initial sesizati oficial politia locala cu numar de inregistrare
Daca local nu se solutioneaza,in baza reclamatiei depuse la Bragadiru sesizati oficial IGPR
Nu as vrea sa abuzez, dar ce recomandati in legatura cu vecinul? Pe mine ma intereseaza sa scap de el in primul rand. Discutiile (certurile) cu el au fost inutile, iar daca dureaza 30 de zile pentru fiecare sesizare, eu in urmatoarele 2 luni parchez prin vecini cu locul de parcare in acte, si el confortabil, dar ilegal :)

Inteleg ca fara implicarea politiei nu rezolv nimic, dar daca exista si o alta metoda, as fi mai mult decat bucuros s-o aflu.

Multumesc.
Daca amiabil nu se poate solutiona,solutionarea se poate realiza prin mai multe autoritati ,inclusiv instanta de judecata-dar...toate demersurile necesita un timp faptic....birocratia este in floare ,asa ca,analizati varianta favorabila
Succes !

Alte discuții în legătură

Vechea problema cu locurile de parcare ovello ovello Buna ziua, Pentru inceput vreau sa anunt ca sunt constient ca este posibil sa postez intr-un loc / forum nepotrivit. Totusi, am epuizat absolut toate ... (vezi toată discuția)
Masina blocata de un vecin ContSters209690 ContSters209690 buna sera, incerc sa gasesc o solutie la o problema stupida. m-am mutat de 2 ani intr-un bloc, pana aici nimic neobisnuit.In seara aceasta am parcat masina , ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare platit Alina44 Alina44 Buna ziua, Problema spinoasa pe care o am este locul de parcare platit la ADP si ocupat de 4 zile de altcineva. Am solicitat Politia locala dar a spus ca nu ... (vezi toată discuția)