avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Loc de parcare platit
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Loc de parcare platit

Buna ziua,
Problema spinoasa pe care o am este locul de parcare platit la ADP si ocupat de 4 zile de altcineva. Am solicitat Politia locala dar a spus ca nu il poate identifica pe posesorul autoturismului. Au pus un avertisment in parbriz si au plecat. Am chemat al doi-le echipaj de la Politia locala. Acestia au spus ca au luat legatura cu directorul firmei (auto este pe firma) dar nu au luat legatura cu salariatul care conduce autoturismul. Au pus alt avertisment si iar au plecat. Dimineata iar am sunat la Politia locala si mi-au comunicat ca : "noi ne-am facut datoria. Nu mai avem cu ce sa va ajutam". Întrebarea mea este: unde sa ma mai adresez , caror foruri, pentru ca aceasta masina sa fie mutata si sa pot sa-mi parchez si eu masina pe locul platit de mine? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alina44 , utilizator 11:20, 15 Februarie 2016
Nu va ajuta pe moment solutia pe care o propun, dar pe viitor va scuteste de neplaceri: montati cu acordul ADP un stalp cu lacat. Si astfel va rezolvati orice neplacere. Numai bine.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ocupat de auto inmatriculat in germania catalin.v catalin.v Buna ziua, In aceasta dimineata am gasit locul de parcare inchiriat anual de la Primaria Sector 4 ocupat de un autoturism cu placutele de inmatriculare de ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii amenzii pe loc contra deblocarii - este ilegal sau nu? trazco trazco In data de 07.07.2011 mi-a fost blocata masina in Timisoara, langa Piata 700, pe str. Brediceanu, aceasta fiind parcata pe o insula pavata, nu trotuar sau ... (vezi toată discuția)