avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio tv

Azi am primit o noua NOTIFICARE DE PLATA de la SRTV ,ma simt agresat de aceasta notificare ,ce pot face pentru a nu mai primi aceasta mizerie de hartie, nu detin si nu folosesc tv radio specific ,am un srl folosesc energia maxim 8 (opt)ron pe luna pentru un amarat de PC iar taxa este de 50 tv +30radio total 80 pe factura ENEL.,precizez ca suntem 2 angajati de la infintare 20 .02.2009 pana in prezent sau adunat 1962 ron cu tot cu penalizari . NU DORESC SA-I PLATESC DAR VREAU SA NU MAI PRIMESC SA ANULEZ SI SUMA .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:13, 25 Aprilie 2014
Puteti formula o actiune prin care sa solicitati anularea acestei taxe, pt. a se constata lipsa temeiului legal pt. facturarea acestor servicii, intrucat societatea nu a beneficiat de acestea.
Exista decizii ICCJ in acest sens, de care va puteti folosi.

Gasiti mai multe informatii aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Si eu sunt in situatia prezentata dar as mentiona ca cei de la ....TV nu emit factura ci trimit doar somatie de plata.
Ce costuri (aproximativ)ar implica o actiune in justitie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata taxa tv westkontakt westkontakt buna ziua! am primit o notificarede plata de la TVR timisoara prin care sunt somat sa platesc incepand cu anul 2011, taxa TV (cf. Legii nr. 41/1994) in cuantum ... (vezi toată discuția)
Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)