avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctiuni neplata amenzi rutiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctiuni neplata amenzi rutiere

Daca nu platim amenzile rutiere in termen de 30 sau 90 zile,ni se suspenda permisul?Multumesc anticipat pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:18, 24 Aprilie 2014
Inca nu.
Termenul precizat de dv reprezinta o intentie legislativa a ex ministrului MAI ,intentie care inca nu a fost aprobata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere permis dupa respingere plângere contravențională ... mediterana mediterana Depunere permis dupa respingere plângere contravențională Buna ziua, aș dori sa mă lămuresc ce am de făcut, pentru a nu a avea surpriza că mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis alexa_25 alexa_25 Buna ziua, as avea nevoie urgenta de un raspuns.In aprilie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere.Am facut o plangere in instanta in care am atacat si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 120 de zile?! dery dery Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema: In data de 13.08.2009, sotului meu i s-a intocmit proces verbal de contraventie, ... (vezi toată discuția)