avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere cu valoare redusa neanalizata nici dupa mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere cu valoare redusa neanalizata nici dupa mai bine de 90 de zile de la inregistrare

Buna ziua,

Am depus in luna ianuarie o cerere de valoare redusa la Judecatoria Buftea si nici pana la aceasta data nu sunt afisate informatii pe portal.just.ro, nu s-a dat niciun termen, nu am primit citatie sau raspuns la cerere.

Despre ce ar putea fi vorba?

Conform art. 1030 CPC, instanta va pronunta si redacta hotararea in termen de 30 de zile de la primirea tuturor informatiilor necesare. Au trecut mai bine de 90 de zile, timp in care nu s-a intamplat nimic.

Se spune ca procedura cu privire la cererile de valoare redusa se distinge prin accesibilitate, simplitate si celeritate, insa observ ca nu e deloc asa.

Cum pot proceda sa aflu despre ce este vorba?

Va multumesc aniticipat!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
Andr33agav, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andr33agav , utilizator 13:42, 25 Aprilie 2014
Buna ziua,
Mergeti la arhiva judecatoriei si solicitati lamuriri apoi adresati-va cu o cerere scrisa instantei pentru urgentarea inregistrarii.
puteti merge la arhiva si puteti intreba in ce stadiu este dosarul. depinde foarte mult si de volumul de munca.
Ok, va multumesc pentru indrumari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Instiintare - nu inteleg :( manead manead Salutare tuturor, Ieri am primit o instiintare ref la un dosar. Ideea e ca nu inteleg nimic din ea. Nici macar nu stiu la ce se refera... Nu trebuia sa scrie ... (vezi toată discuția)
Procedura masa credala? Stan Papusa Stan Papusa Buna ziua, Sunt prestator de servicii, avand ca forma juridica un srl. Unul dintre clienti refuza sa-mi mai plateasca ultimile facturi, motivul fiind ... (vezi toată discuția)