avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ordinul 50 / 1990 republicat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ordinul 50 / 1990 republicat

Aveti cumva ordinul 50/1990 republicat in 1994, cu toate completarile la anexa I si anexa II ? Avem de eliberat adeverinte necesare la pensie fostilor salariati in care trebuie sa facem referire la anumite puncte care nu au fost in ordinul publicat initial in 1990 insa au aparut multe completari ulterioare si trebuie sa specificam "... pct. , anexa si ordinul 50/1990 republicat".
Deci ideal ar fi sa avem si ordinul in cauza dar nu am gasit pe niciun site si nici in monitoarele oficiale din 1994.
Poate ne puteti furniza un site unde putem vizualiza respectivul ordin sau in ce monitor a fost publicat si apoi sa cautam o arhiva.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 13:41, 25 Aprilie 2014
Da, dar nu il am in format electronic
Imi puteti spune in ce monitor a fost publicat ?
Nu a fost publicat in MO ina s-a aplicat asa
~ Conținut șters la cerere ~
pana la 01.04.2001 (cand a intrat in vigoare legea 19/2000) incadrarea in grupe se facea si in baza Ord 50/1990 cel initial, iar apoi a fost completat la data de 31.08.1994
Nu a fost publicat, insa casele de pensii l-au folosit

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)
Adeverinta conform ord.50/1990 canca canca Am lucrat in mediu radioactiv incepind cu 14.04.1988 pina 30.05.1992. in respectiva perioada am fost incadrata in gr.I. Mi s-a eliberat adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru munca grupa a 2 a GIGI-PC GIGI-PC Buna ziua, Am fost angajat cu contract individual de munca la societatea SC .MOBIC SA.(fost Intreprinderea Industrie locala,,11iunie\\" Calarasi in perioada ... (vezi toată discuția)