avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trecerea obligatiei fiscale neachitate (datoriei) de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trecerea obligatiei fiscale neachitate (datoriei) de pe CIF pe CNP.

Buna ziua!Am avut o Intreprindere individuală și am fost nevoit să radiez de la ORC firma ,deoarece magazinul deschis nu era rentabil ,cheltuielile cu întreținerea fiind mult mai mari decât veniturile încasate.În momentul în care am radiat firma figuram cu obligații fiscale neachitate la bugetul statului.Firma a fost radiată în noiembrie 2013.Eram plătitor de T.V.A. Luna aceasta am primit o înștiițare de la Servicul Fiscal de care apartin , în care eram invitat pentru a da explicații cu privire la faptele și împrejurările care au condus la radierea firmei și angajarea răspunderii solidare prevazute de art 27 alin 1 lit a) din O.G 92/2003. Din asta rezultă că ar trebui ca obligația fiscală să trecă de pe C.I.F pe CNP..Ce aș putea face în această situație?Multumescc!
Cel mai recent răspuns: catalin1088 , utilizator 18:21, 25 Aprilie 2014
Cand ati facut radierea nu v-a cerut certificat fiscal / fara datorii?
Am depus la ORC certificatul de inregistrare ,rezolutia (autorizatie de functionare) , o copie dupa C.I. si o cerere tip.dar nu mi-au cerut certificatul fiscal....Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)