avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... gunoiul la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

gunoiul la bloc

O cunostiinta are ghena de gunoi populata de caini agresivi ,desi a facut nenumarate telefoane si demersuri catre primarie de domicliu degeaba caini sunt tot acolo,in ultima instanta acesta sa dus sa arunce gunoiul la alta ghena de gunoi mai la strada iar acolo un "destept " la amenintat si chemat politie locala caci de ce arunca la el gunoiul acesta i-a explicat ca ghena lu de gunoi este invadata de caini desigur fara sa pese cuiva de ceva politisti iau spus ca poate primi amenda ca arunca gunoiul al alta ghena desigur faptul ca el zis ca acolo la el e plin de caini nu ia interesat .Omul si-a vazut linistit de treaba si arunca gunoiul tot acolo ca oricum e plin de alte amenzi pe care nu le-ar plati vreodata.
Intrebarea mea este urmatoarea faptul ca ajungi sa arunci gunoiul la alta ghena decat a ta pentru ca a ta este invadata de caini vagabonzi este o contraventie ,nu de alta ca am si alte cunostiinte de fac la fel din acelasi motiv.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
alina_25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 13:58, 26 Aprilie 2014
alina_25 a scris:

O cunostiinta are ghena de gunoi




Cum anume are ghena lui de gunoi?
De regula ,fiecare asociatie de proprietari detine repartizat spatiu special amenajat pentru preluare gunoi/deseuri
Este populata de caini vagabonz agresivi a facut si el si altii nenumarate sesizari atata scrise cat s telefonice catre asociatie primarie totul degeaba a venit maxim 2-3 ori hngherii luat 1-2 cani dar majorittea ramas si au fost inclusiv cazuri de persoane care au ajuns in spital cu ranoi grave de la acest caini.
alina_25 a scris:


a venit maxim 2-3 ori hngherii luat 1-2 cani dar majorittea ramas


Este de inteles ca patrupedele se aciuesc la ghena de gunoi de unde mai pot gasi resturi alimentare

Aici aveti dvs dreptate dar ce nu inteleg eu este cum nu ia nimeni nicio masura ca acestia sa nu mai apara ca sau facut non stop sesizari dar degeaba ce este cel mai comic ca uni dintre caini gasiti acolo sunt exact cei luati de hingheri probabil le-au facut doar o plimbare cu masina.
Avand in vedere toata aceasta situatie pot zice ca nu pot acuza pe nimeni ca unii vecini au ajuns sa arunce pur si simplu gunoiul pe fereastra.
Ce sa zic :Asta e romania!
alina_25 a scris:


unii vecini au ajuns sa arunce pur si simplu gunoiul pe fereastra.




Este o forma de manifestare a lipsei de responsabilitate,de respect si de bun simt !
Sunt multe situatii in care bunul simt determina proprietarii sa arunce gunoiul menajer la distante mari de imobil
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
ynocentta, utilizator

Alte discuții în legătură

Ghena gunoi amplasata prea aproape de geam Tiberiu9 Tiberiu9 Buna ziua! Am o problema cu amplasarea unei ghene de gunoi a blocului vecin la o distanta mai mica de 5 metri de geamul meu. Administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Renunțare ghena gunoi klaudya1974 klaudya1974 In ce condiții asociația de proprietari poate renunța la ghena de gunoi de la bloc, procedând la desființarea acesteia și unde vor duce deșeurile ... (vezi toată discuția)