ynocentta a scris:
Aspectul ca ploua si judetul respectiv era in cod galben de precipitatii.,in raport de certitudinea ca va deplasati cu viteza de 108 km/h in localitate ,nu constituie temei legal care sa il invocati pentru solicitarea anularii PV
Tocmai conditiile meteo si carosabilul umed va obligau sa va deplasati cu respectarea vitezei legale in localitate
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri.
Stiu ca trebuia sa ma deplasez cu viteza legala, am gresit si probabil voi plati dar as dori sa se intample si in acest fel cu politisti care nu isi fac treaba cum trebuie, in primul rand masina statea la panda cu politistii culcati pe banchete pentru a parea ca este goala, in 50 de metri m-am pomenit cu un agent sarind in fata masini, nu mi s-au cerut actele masinii decat CI si permis, ca sa nu mai mentionez si faptul ca doreau sa semnez si dovada ca mi s-a retinut permisul desi acest camp nu este trecut pe acea hartie. Dar astea sunt lucruri minore din partea lor, culmea ironiei este faptul ca la intoarcere mergand pe acelasi drum m-am intalnit cu aceiasi masina de politie de data aceasta cu un singur agent, mergea in spatele meu, am setat pilotul automat pe 50 de km/h si ce credeti,melteanul nu poate merge la aceasta viteza si ma depaseste bineanteles pe linie continua, fara girofar fara nimic, am apucat sa il filmez dar din cauza telefonului care nu a focusat cum trebuie imaginea este blurata si nu se vede numarul de la masina iar eu nu am avut curajul de a-l urmari sa prind o imagine mai buna, oricum acest filmulet este nul in instanta. Saptamana viitoare dupa intoarcerea de la tribunal voi face o vizita si superiorului lui pentru a ii arata acest filmulet si a face o plangere pentru comportament inadecvat.
Greseala este a mea voi plati dar ma doare ca ei nu vor plati la fel pentru greselile lor.