avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangerea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangerea penala

Pe data de 17.11.2008,am depus plangerea inregistrata sub nr.12556/P/08, in temeiul art.305-306;208-210 din codul penal.Abandonul familiei si modificarea(modificarea denumirii,a sediului si cedarea din parti sociale) srl, infiintat in timpul casatoriei prin acte gresite, insa mai grav este faptul ca nu am nicio posibilitate materiala,sa ma intretin si sa intretin copilul infiat in anul 1997 (de ambi).Fara nicio posibilitate , copilul dupa un semestru (terminat cu medie peste 8),trebuia sa abandoneze scoala.Mai sunt 6 saptamani pana la terminarea scolii si nu am primit nimic de la Parchet.Procesele privind litigile de munca , unul terminat, dar posibil, alt proces privind art.278 codul muncii, altul terminat, dar n-am primit sentinta .Mentionez ca la depunerea plangerii , impreuna cu anexele (actele folosite ca proba sunt perfecte), le-a verificat , citit ,numai inregistrarea de pe telefon nu era necesara , ca rezulta din acte.Ce pot sa fac in asemenea situatie, pot sa ma adresez judecatoriei.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 19:56, 2 Mai 2009
Nu prea am inteles multe din expunerea dvs. dar puteti formula plingere unde vreti.Nu am inteles care sunt acuzele...
Ati depus plangere la politie si nu stiti in ce faza se afla cercetarile , sau care este nelamurirea? In orice caz, se stie ca lucrurile se misca greu , trebuie sa asteptati si veti fi instiintata despre mersul lucrurilor.
Plangerea am depus-o la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, pe data de 17.11.2008.Necaz mare este faptul ca pierde copilul anul scolar, ca nu am nicio posibilitate materiala si dupa 5 luni de lucru fara sa fiu platita, puteti realiza si cum este stare de sanatate ,fiindca abia s-au terminat procesele privind litigiile de munca , unul este castigat ,dar ar fi posibil altul in temeiul art.278 codul muncii , iar unul este terminat , insa nu am primit sentinta. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac.
poate daca introduceti o actiune privind plata unei pensii de intretinere la care are dreptul copilul. Dar nici in acest caz lucrurile nu se vor misca mai rapid. Incercati si trimiteti copilul la scoala , indiferent care ar fi situatia , este pacat. poate cu ajutoru l unor rude..prieteni, veti putea supravietui, pana ce organele in drept vor gasii de cuviinta sa demareze lucrurile. Mult succes
Plangerea am depus-o la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in baza art.305-306; 208-210 cod penal.Dosarul este complet , urma ca sa fiu eu chemata la politie ,sa mai dau o declaratie. Am fost pe data de 06.01.2009 si am dat o declaratie privind abandonul, dar in situatia srl-ului, domnul politist nu prea a inteles ce este cu bun comun art.30 codul familiei (ca srl nu este nici masina si nici dulap).Dupa cateva zile i-am dus Decizia 178/1992 a ICCJ.Ma intereseaza ce pot sa mai fac , fiind fara nicio sursa de venit , copilul a pierdut anul scolar.

Alte discuții în legătură

Ce se poate face ? araoil araoil Pe data de 17.11.2008, am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judegatoria Timisoara, privind art.208-210; 305-306 din Codul penal.Pe baza actelor ... (vezi toată discuția)
Pot actiona in judecata. araoil araoil In anul 1995, impreuna cu sotul meu, am infiintat un srl,in 1997,am adoptat un copil.In 15.08.2007, sotul abandoneaza familia si modifica srl ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat, situatie fara iesire araoil araoil Am urmatoarea situatie:doua hotarari judecatoresti (tribunal si curte),reintegrarea si drepturi salariale din 01.06.2008.Nu am bani si am depus plangere la ... (vezi toată discuția)