avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangerea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangerea penala

Pe data de 17.11.2008,am depus plangerea inregistrata sub nr.12556/P/08, in temeiul art.305-306;208-210 din codul penal.Abandonul familiei si modificarea(modificarea denumirii,a sediului si cedarea din parti sociale) srl, infiintat in timpul casatoriei prin acte gresite, insa mai grav este faptul ca nu am nicio posibilitate materiala,sa ma intretin si sa intretin copilul infiat in anul 1997 (de ambi).Fara nicio posibilitate , copilul dupa un semestru (terminat cu medie peste 8),trebuia sa abandoneze scoala.Mai sunt 6 saptamani pana la terminarea scolii si nu am primit nimic de la Parchet.Procesele privind litigile de munca , unul terminat, dar posibil, alt proces privind art.278 codul muncii, altul terminat, dar n-am primit sentinta .Mentionez ca la depunerea plangerii , impreuna cu anexele (actele folosite ca proba sunt perfecte), le-a verificat , citit ,numai inregistrarea de pe telefon nu era necesara , ca rezulta din acte.Ce pot sa fac in asemenea situatie, pot sa ma adresez judecatoriei.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 19:56, 2 Mai 2009
Sunt foarte necajita in situatia privind copilul, nu am neamuri iar prietenii erau atat ai sotului cat si ai mei, iar acum cu mine nu vor sa mai stea de vorba, dar oameni de bine am intalnit care m-au ajutat cu cat au putut , sa ne putem plati taxele, sa nu ajungem in strada.Un proces pentru pensia de intretinere a copilului si sa ramana acelasi domiciliul, nu stiu cum as putea , cu veniturile care le am pe sentinta ,iar in realitate nu am ,ca nu vrea nici sa-mi trimita banii si nici reintegrarea, adica sa respecte sentinta tribunalului, iar cea de la Curtea de apel o primesc probabil dupa o luna, ce ar insemna dupa 15.05.2009.
De ce nu apelati la serviciile unui avocat.Poate asa veti fi mai explicita si mai bine inteleasa.
Iertati-ma,dar eu nu inteleg cu ce va pot ajuta . Inteleg situatia disperata,faptul ca minorul pierde anul scolar,lipsa resurselor financiare...,dar pentru toate astea sunt plingeri in curs de solutionare iar unele solutionate.Noi cei de pe forum nu putem interveni sau urgenta intr-un fel sau altul...
De aceea va recomand un avocat.
araoil, daca plangerile catre procuror le-ati scris tot sub impulsul deznadejdii dureaza si pana se lamureste procurorul ce problema aveti... Nu imi pot imagina prin ce treceti, dar nu prea sunt multe de facut...
In primul rand pt ca ati facut o plangere ”unica” pt trei acuzatii: abandon de familie, rele tratamente aplicate minorului si... furtul intre soti, rude apropiate etc. Macar pt furt ar fi trebuit sa faceti o plangere separata... Dureaza asa mult si pt ca anchetatorii trebuie sa cerceteze in toate aceste 3 directii deodata, pt a va da un raspuns la cererea ”intreaga”.
Ce ati putea face... Sa reveniti cu o cerere la Parchet pt a va interesa in ce stadiu se afla cercetarile in dosarul nr... si sa insistati asupra rezolvarii cu prioritate a cercetarii in cazul abandonului...

Incluzand si chestiunea cu S.C.... nu mai inteleg oamenii mare lucru. Care e problema cu aceasta S.C.?

Ati divortat de persoana pe care o reclamati? Sunteti in proces de divort?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face ? araoil araoil Pe data de 17.11.2008, am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judegatoria Timisoara, privind art.208-210; 305-306 din Codul penal.Pe baza actelor ... (vezi toată discuția)
Pot actiona in judecata. araoil araoil In anul 1995, impreuna cu sotul meu, am infiintat un srl,in 1997,am adoptat un copil.In 15.08.2007, sotul abandoneaza familia si modifica srl ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat, situatie fara iesire araoil araoil Am urmatoarea situatie:doua hotarari judecatoresti (tribunal si curte),reintegrarea si drepturi salariale din 01.06.2008.Nu am bani si am depus plangere la ... (vezi toată discuția)