avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii ANAF

Buna ziua,
Am trimis la finante, prin posta - pentru ca nu avem semnatura electronica- declaratia 112.
Am verificat pe site-ul anaf starea 112 si inca nu a aparut inregistrata ca sa pot lista recipisa.
Am trimis prin posta pe 22 aprilie, probabil ca a fost inregistrata pe 23 aprilie, dar inca nu a aparut documentul valid.
Stiti cat dureaza prelucrarea datelor si validarea declaratiilor trimise prin posta ?
Daca ar fi o problema cu declaratia, cum pot sa aflu ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Mona_2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 21:27, 26 Aprilie 2014
Ati trimis si CD-ul? Daca da, trebuie sa intrebati prin telefon ce numar de inregistrare au dat si apoi sa verificati pe site-ul ANAF.
da, am trimis si CD.
am verificat pe site-ul anaf, dar nu apare inca.
cam cat dureaza pana se valideaza?
daca ar fi probleme la validare cum pot sa aflu ?
Cum ati verificat daca nu aveti un numar de inregistrare dat de la ANAF dupa incarcarea de pe CD a declaratiei? Depinde si de circuitul intern de la registratura pana la operatorul de la ghiseu.
Am intrat pe nr de inregistrare de luna trecuta...
Am mai trimis pana acum prin posta, sper sa nu fie probleme...
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Mona_2014, utilizator
Cu... confirmare de primire?

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Despre decl.112 ndan57 ndan57 Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?. la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)