avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... plangere prealabila catre institutia publica emitenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

plangere prealabila catre institutia publica emitenta

Doresc sa aflu cum se formuleaza o plangere prealabila catre institutia publica emitenta, tinand cont de faptul ca o unitate scolara mi-a refuzat pretransferul consimtit intre unitatile de invatamant, fara o justificare cu temei legal, alta unitate scolara mi-a refuzat pretransferul consimtit intre unitatile de invatamant motivand prin continuitatea unui pensionar, ceea ce nu este legal, conform metodologiei privind mobilitatea personalului didactic, iar cea de-a treia unitate scolara mi-a dat acordul pentru pretransfer, dar nu pentru postul publicat, ci pentru alt post care se poate sau nu elibera in sedinta publica.
Cel mai recent răspuns: ileanastoica , utilizator 12:55, 27 Aprilie 2014
Buna. Maine o sa depun si eu o plangere administrativa prealabila....tot pe invatamant, tot pentru pretransfer. Lasa un mail si iti trimit eu ce am....nu sunt avocat, dar ne-am strans cativa si am hotarat ca modelul este bunicel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretransfer cadre didactice 2015-neacordarea acordului scolii monicachifor monicachifor Sunt un profesor care a participat la etapa de pretransfer sesiunea 2015. Conform metodologiei in vigoare am depus un dosar (cu toate actele necesare) la ... (vezi toată discuția)
Condiþiile specifice-discriminare... Radamante Radamante O R D I N pentru modificarea și completarea Metodologiei - cadru privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în ... (vezi toată discuția)
Incalcare legii in etapa pretransfer a cadrelor didactice christina_geanina christina_geanina Buna ziua! Prin prezenta va solicit opinia de specialitate, intrucat ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt angajata unei unitati de invatamant subordonata ... (vezi toată discuția)