avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata-pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata-pensie limita de varsta

Hristos A Inviat! exista posibilitatea ca la trecerea din pensie anticipata in pensie la limita de varsta sa nu mai primesti diferenta de bani? Nu am primit decizia de limita de varsta si nici bani,raspunsul casei a fost ( telefonic) ca nu mai este nicio diferenta de dat suma stabilita la pensionarea anticipata fiind aceeasi sau chiar mai mica decat cea pentru limita de varsta.Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:13, 27 Aprilie 2014
Exista posibilitatea ca pensia anticipata sa fie egala cu cea de limita de varsta.
Acesta se poate intampla doar in cazul in care nu exista stagiu asimilat(cursuri universitare de zi,armata,pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Mituletu Lavinia Mituletu Lavinia Daca am 44, 6 ani de munca , 59 ani si 2 luni, nascut 11.11.1958, barbat, legea spune ca ma pot pensiona indiferent de varsta.Este adevarat? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! pot iesi la pensie anticipat, cand si cati bani trebuie sa cotizez? va multumesc! Cojocaru Ion Cojocaru Ion Barbat, nascut 16.04.1958, . Vechime in munca: 31 de ani, 1 luna si 10 zile. Pensionat de boala, gradul 3 din 2008 pana in prezent. (vezi toată discuția)
Pensionare in 2014 marilena13 marilena13 Sunt nascută la 1 febr.1955. La 1 aprilie 2014 împlinesc 39 de ani de munca neîntrerupţi în condiţii normale. Dacă mă pensionez în 2014 pot beneficia ... (vezi toată discuția)