:-/Buna ziua
intrun TITLU DE PROPRIETATE eliberat de Comisia Judetiana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor in anul 1993 la rubrica -mostenitori-au fost mentionati 3(trei) mostenitori din care 2 (doi) au decedat,al treilea mostenitor poate sa vinda casa la unul din membrii familiei de gradu I .
Daca legea permite aceast contract de vinzare-cumparare,ceilanti membri de gr.I,mai au vriun drept,eventual sa faca vreo succesiune la notatiat ?
Mentionez ca pamitul care a apartinut mostenitorilor sa facut o succesiune la Notariat si sa impartit in mod egal la toti cei ramasi in viata.
Solicit aceste informartii ca am ramas singurul din familie care suport toate taxele si impozitul pe casa de vreo citiva ani,pe ceilanti membri din famililie nu-i intereseaza si refuza sa participe la intretinerea gospodariei,iar mostenitorul din titlu de propietate nu are posibilitati financiare si nici nu a gasit pe cineva sa locuiasca in casa fara plata chririei.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Daca sunt doi mostenitori pe titlu decedati, al treilea nu poate sa vanda pana nu se dezbat succesiunile celor doi, de abia dupa se poate vinde Terenul.
Vinzare teren
valieugen
buna seara.numele meu este eugen.vin si eu cu o intrebare.si va rog din inima sa imi dati un raspuns exact..in 2006 un frate al meu a vindut unei persoane un ... (vezi toată discuția)