avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren

buna seara.numele meu este eugen.vin si eu cu o intrebare.si va rog din inima sa imi dati un raspuns exact..in 2006 un frate al meu a vindut unei persoane un teren cu suma de 800 lei.fara ca ceilanti fratii sa fie de acord precizez suntem 5 fratii.plata sa efectuat prin martori nu prin notar.acest cumparator are titlu de propietate primit dela fratele meu.iar acesta a facut unele demersuri prin notariat prin primarie,fara stirea noastra care suntem mostenitori acelui teren ca tatal a decedat..astazi am primit citatie ca totii fratii sa prezinte la judecatorie pentru a fi de acord sa cedam partea noastra..eu nu sunt de acord.mai precizez ca aceasta persoana sa folosit de citiva ani de teren si plateste catre primarie locu..ce trebuie sa fac in aceasta privinta.se poate sa cistige fara acceptu meu.va multumesc
Cel mai recent răspuns: valieugen , utilizator 10:47, 8 Iulie 2012
tatal meu a decedat in urma cu 6ani si ia ramas un teren.noi find copii lui avem drept la teren..din care fratele meu la vindut.fara ca noi sa stim.iar acel cumparator ne a chemat in instanta pentru a ne da acordu ca cedam partile noasre in favoare lui.eu nu vreau sa dau partea mea degeaba.ce trebuie sa fac.cum trebuie sa procedez.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lua dreptu meu lilianadudau lilianadudau buna ziua.numele meu liliana.va rog sa ma indrumati mai exact cum trebuie sa procedez.in 2007 tatal meu a decedat avind in posesie un teren intravilan.noi find ... (vezi toată discuția)
Acte ridicate abuziv danaflorea83 danaflorea83 Buna seara mai am si eu o intrebare.BUNIC mea eu vb in calitate de nepoata ,a avut dreptul dupa mama ei la un teren ,terenul acesta a fost (TITLU DE ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune _adi_ _adi_ Mama a renuntat la dreptul de mostenire din partea parintilor in favoarea unui frate de-al ei, la fel cum au procedat si restul fratilor, unic mostenitor ... (vezi toată discuția)