avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte ridicate abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte ridicate abuziv

Buna seara mai am si eu o intrebare.BUNIC mea eu vb in calitate de nepoata ,a avut dreptul dupa mama ei la un teren ,terenul acesta a fost (TITLU DE PROPIETATE )a fost eliberat decit unchiului el spunind ca nu a avut frati si alti mostenitorii ,unchiului din partea tatalui (FRATELE BUNICEI NOASTRE ,EL NU A VRUT SA II DEA NIMIK TATALUI MEU CU TOATE CA NOI CREDEM CA AVEM SI NOI DREPTUL)el a spus la primarie ca a fost singurul copil al strabunicei mele ,de BUNICA mea adica ( mama tatalui meu) care la timpul acela cind sa impartit pamiitul erea decedata .LA ORA ACTOALA NU MAI TRAIESTE DECIT UNCHIUL TATALUI MEU ,STRABUNICA MEA ,MAMA TATALUI ,BUNICA MEA TOTII FIND DECEDATI CE POT FACE MAI DEPARTE???

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunica vitrega greyeye_bn greyeye_bn Strabunica a avut un teren de casa pe care l-a cedat verbal, catre una din fiice care s-a casatorit cu bunicul (extrasul C.F. pentru teren e pe numele ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara drept Anghelinei03 Anghelinei03 Buna ziua. Vreau sa intabulez pamanturile bunicei mele insa am urmatoarea problema. Bunica a avut un frate mai mare cu 16 ani decat ea iar cand a venit ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan proprietar ? iuli113 iuli113 strabunica are titlu de proprietate pe 10 ha de teren extravilan,ea a decedat are o fiica care la randul ei a decedat ,aceasta fiica are un sot care ... (vezi toată discuția)