executorul judecatoresc poate intra [ cu forta sau fara forta ] in fostul meu apt care l-am vandut de 2,7 ani fiicei mele ? eu nemai locuind acolo si adresa mea este la parintii mei [ de 2 ani ] .ma refer in cazul in care va venii pt executare silita mobiliara .
Multumesc !
Executorul judecat. nu poate intra decat intr-un imobil ce apartine debitorului urmarit; avand in vedere ca apartamentul nu va mai apartine, apreciez ca nu poate intra in niciun fel in apartamentul fiicei dvs!
Executorul nu mai poate intra in acel imobil, nu pentru ca nu-i mai apartine imobilul ci pentru ca nu mai are acolo domiciliul.
Accesul la bunurile debitorului Art. 679
(1) In vederea executarii unei hotarari judecatoresti, executorul judecatoresc poate intra in incaperile ce reprezinta domiciliul, resedinta sau sediul unei persoane, precum si in orice alte locuri, cu consimtamantul acesteia, iar in caz de refuz, cu concursul fortei publice.
(2) In cazul altor titluri executorii decat hotararile judecatoresti, la cererea creditorului sau a executorului judecatoresc, depusa odata cu cererea de incuviintare a executarii silite ori pe cale separata, instanta competenta va autoriza intrarea in locurile mentionate la alin. (1). Instanta se pronunta, de urgenta, in camera de consiliu, cu citarea tertului care detine bunul, prin incheiere executorie care nu este supusa niciunei cai de atac.