In conditiile in care am facut plangere prealabila conf. Legii nr. 554/2004 art.7 autoritatii ierarhic superioara, cine va da raspunsul ,cel caruia iam facut plangerea sau cel ce iam adresat plangerea.
Va multumesc!!
Ce pot face in conditiile in care eu mam adresat autoritatii ierarhic superioare cu plangerea prealabila si raspunsul lam primit de la cel care a emis actul administrativ ,este impotriva legii?
Exact aicea este problema si aveti mare dreptate eu am facuto plagere prealabila si ei mi-au dato la petitii,nu inteleg in ce baza a legii deci, nu e legal si corect?!?
Dar de unde știți că ”au dat-o la petiții”? Poate au considerat că un răspuns la obiect îl poate da doar instituția care a emis actul contestat sau poate nu au vrut să se bage într-o ciorbă pe care nu au făcut-o ei. Una este să ajungi în instanță și să răspunzi pentru propriile acte, și cu totul altceva este să te trezești târât într-un proces pentru acte cu care nu ai nicio legătură.
Eu nu văd nimic ilegal în modul în care a procedat instituția. Așa cum a spus și freeelis, vă puteți duce în instanță.