buna ziua .am cumparat recent o masina si nu pot obtine fiscalul si nu posed nici copie dupa buletinul proprietarului si mie frica sa nu fie teapa.....dar am cartea de identitate in original si talonul....chiar imi place masina si as dori sa o pastrez si sa o transcriu pe numele meu.poate cineva sa ma ajute va rog
Lipsa certificatului fiscal ridica reale suspiciuni asupra existentei eventualelor debite in sarcina proprietarului
Cum ati cumparat bunul mobil in lipsa certificatului fiscal,ce fel de document achizitie ati incheiat ?
In cuprinsul documentului de tranzactionare bun mobil se completeaza datele de identificare ale partilor=CNP+adresa
am facut un contract de vanzare cumparare cu nepotul proprietarului( care cica este in germania )urmand ca ulterior sa imi trimita fiscalul si o copie dupa buletinul propietarului.am toate actele masini in original precum si copie de buletin al nepotului
Contractul de vanzare cumparare nu este incheiat intre dvs si proprietarul, care este in Germania? Nepotul nu putea sa incheie in numele proprietarului aceasta fomalitatea decat daca avea o procura notariala. Nu te apuci sa iei un bun de pe strada si il dai la te miri cine, spunand ca proprietarul este plecat din tara.
Pe cartea de inamatriculare a masinii este trecut proprietarul, acolo veti gasi si adresa lui, adresati-va serviciului Impozite si taxe pe raza caruia domiciliaza acesta, meregeti la seful de serviciu si aratati actele care le detineti, incercand sa aflati ce datorii are proprietarul la impozit.
nu dispun de bani multi si era sub pretul pietei......si am pus botul......am avut incredere,e un defect al meu......si e din alt judet o distanta considerabila.....sa intamplat ,asta e ,dar cum ii du de cap?chiar vreau sa transcriu masina. ma duc la politie? am toate datele celui care mi la vandut "nepotul"...
Duplicat ci auto
epoepo
Buna ziua
Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto
Cristi Cristi
Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Teapa cu o masina
ovibug68
Buna! Tocmai mi-am luat o teapa de toata frumusetea si nu stiu cum trebuie sa procedez in acest caz.Am vazut un anunt pe net cu o masina,la Bucuresti,M-am dus ... (vezi toată discuția)