Dl.carp mircea ,sunt nascut la 08.02.1972, am lucrat in structurile militare din 01.01.1994-31.10.2011,in conditii speciale de munca (grupa l).
As dori sa-mi spuneti daca indeplinesc conditiile de solicitare pensie (anticipata, anticipat partiala).
Va multumesc anticipat.
Pentru a beneficia de reducerea varstei,trebuie sa indepliniti conditia de stagiu minim in specialitate care este de 20 de ani.D-voastra aveti 17 ani si 10 luni.
Total stagiu de cotizare aveti 26 de ani si 4 luni.Nu va puteti dechide dreptul la niciun fel de pensie.
Pentru a putea beneficia de reducerea varstei standard prevazuta in anexa 6,trebuie sa indepliniti conditia de stagiu minim in specialitate de 20 de ani.In acest stagiu(20 ani)intra si stagiul militar(armata).
Pensie militara
iulian72
Dl.carp mircea :sunt ns. in 08.02.01972, am stagiu militar satisfacut in perioada 1992-1992 dupa care am lucrat in structurile militare din 01.01.1994 pana in ... (vezi toată discuția)
Pensionare
adibura
Bună ziua,
Aş dori să ştiu dacă aţi putea să-mi spuneţi când îndeplinesc condiţiile de pensionare, conform legislaţiei în vigoare, ... (vezi toată discuția)