avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara

Dl.carp mircea ,sunt nascut la 08.02.1972, am lucrat in structurile militare din 01.01.1994-31.10.2011,in conditii speciale de munca (grupa l).
As dori sa-mi spuneti daca indeplinesc conditiile de solicitare pensie (anticipata, anticipat partiala).
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:53, 28 Aprilie 2014
Pentru a beneficia de reducerea varstei,trebuie sa indepliniti conditia de stagiu minim in specialitate care este de 20 de ani.D-voastra aveti 17 ani si 10 luni.
Total stagiu de cotizare aveti 26 de ani si 4 luni.Nu va puteti dechide dreptul la niciun fel de pensie.
va multumesc pentru raspuns, mai am stagiu militar un an si am mai lucrat si inainte de armata , in civil, vreo doi ani si opt luni
Pentru a putea beneficia de reducerea varstei standard prevazuta in anexa 6,trebuie sa indepliniti conditia de stagiu minim in specialitate de 20 de ani.In acest stagiu(20 ani)intra si stagiul militar(armata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara iulian72 iulian72 Dl.carp mircea :sunt ns. in 08.02.01972, am stagiu militar satisfacut in perioada 1992-1992 dupa care am lucrat in structurile militare din 01.01.1994 pana in ... (vezi toată discuția)
Pensionare adibura adibura Bună ziua, Aş dori să ştiu dacă aţi putea să-mi spuneţi când îndeplinesc condiţiile de pensionare, conform legislaţiei în vigoare, ... (vezi toată discuția)
Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)