avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reparatia unui auto aflat in comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reparatia unui auto aflat in comodat

Buna ziua,

Un service auto are o masina in contract de comodat. Cum se procedeaza ca sa repre aceasta masina la propriul service? SE face factura? Ce beneficiar se va trece pe factura? Cum se procedeaza din punct de vedere contabil?

Alte discuții în legătură

Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli auto contract comodat cristian_conea cristian_conea sunt titular de I.I. cu auto proriu utilizat pt.afacere (prin contract de comodat). cheltuiala cu spalarea masinii este deductibila? multumesc! (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)