avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lamurirea termenului *sedinta de indata*?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lamurirea termenului *sedinta de indata*?

Imi spuneti va rog, ce inseamna mai exact termenul de *sedinta de indata*?
Pt. un referat la drept administrativ am nevoie sa precizez in ce fel de sedinta a fost adoptata o anume hotarare, insa pe actul in cauza se precizeaza *intrunit in sedinta de indata*.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 29 Aprilie 2014
Reprezinta termen de convocare a consiliului local in vederea si cu scopul solutionarii unor probleme urgente
Se intemeiaza pe dispozitiile art. 94 alin. (3) şi (4), art. 104 şi ale art. 106 din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederi ciudate in legea nr. 215/2001 raduallan raduallan Va supun atentiei doua articole din legea nr. 215/2001. Marturisesc ca eu nu inteleg logica legiuitorului pentru acest caz, dar poate ca imi scapa ... (vezi toată discuția)
Buget de venituri si cheltuieli neaprobat Taisa Taisa Buna dimineata. 1.Cand bugetul de venituri si cheltuieli pica la vot, cum si cand mai poate fi reluata discutia? Mai poate intra intr-o alta sedinta, in ... (vezi toată discuția)
Convocarea consiliului local mirelutaa mirelutaa Conform legii,convocarea consiliului local in sedinta extraordinara se face cu cel putin 3 zile inainte de data sedintei. Rog raspuns de specialitate cum se ... (vezi toată discuția)